Välimuselt küll mõmmik, siiski ülimalt arg Teemu peitis end esialgu varjupaigas oma pesa nurka ega pistnud sealt ninagi välja. Kulus paar kuud, kuni Teemu hakkas tasapisi inimesi taas usaldama ja end varjupaigatöötajatele avama. Ilmselt mõistis ta, et inimesed ei olegi nii kurjad, nende kavatsused on tegelikult head.

Ajaga on see vahva koer muutunud aina julgemaks ja aktiivsemaks, aga siiski valib ta hoolega sõpru. Nendega, kellega ta on juba harjunud, on Teemu lausa ülevoolavalt sõbralik.

Kuigi tegemist on juba täiskasvanud koeraga, võib ta käitumiselt olla väga lustlik ja kutsika moodi sülle pugeda. Ta võib olla üsna häälekas, energiline ja reageeriv. Teemu vajab inimest, kes on valmis temaga tegelema ning teda treenima – see aitab Teemul saada igati tasakaalukaks ja toredaks kaaslaseks. Kui oled tema südame võitnud, siis on suur sõprus pikkadeks aastateks garanteeritud!

Teemu

Kui soovid Teemuga Varjupaikade MTÜ Viljandi varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus koera profiilil vajutades „Paku kodu“: https://varjupaik.ee/loomad/62484 Seejärel võtame Sinuga ühendust.