„Nädalake tagasi potsatas meie postkasti kiri ühe naisterahva poolt, kes palus abi kassiga, kelle ta just päästnud oli. Kiisul oli omanik, kuid omanik lubas kassi ära tappa, kui tema silma alla veel satub. Tema päästja muidugi ei hakanud isegi riskima ja võttis koheselt kiisu kaasa oma koju,“ kirjeldas MTÜ ühismeedias. „Kõige kurvemaks teeb asja see, et Villu juba oli kord päästetud selle sama pere poolt, kes nüüd ähvardas teda ära tappa.“

Villu, kel vanust vaid paari aasta jagu, on juba oma lühikese elu jooksul pidanud kogema nii palju reetmist oma inimeste poolt, et see lihtsalt murrab vabatahtlike südamed. Kuna kassi leidja ei saanud ka teda pikalt hoida, siis tuli kiisu tuua Tallinna ja nüüd on tema koduks kliiniku puur.

„Villu ise on äärmiselt sõbralik ja ilus must-valge pika karvaga kiisu. Hetkel muidugi oli ta karv hoolitsemata ja pulstis, ning pidi sellest mõneks ajaks loobuma, aga eks kasvabki nüüd ilus ja puhas karv asemele ja varsti on ta taas uhke ning kaunis kassihärra,“ kinnitasid vabatahtlikud.

Villu

Kui keegi saaks Villule pakkuda peavarju kasvõi nii kauaks, kuni ta on saanud teise vaktsiini ja avaneb võimalus kolida kassituppa lahtiselt elama, siis kirjutage palun catshelpmtu@gmail.com .

Hoiukodule antakse vajadusel kaasa kogu varustus ning toetatakse igakülgselt nõuga.