Aega riigiameti ettekirjutustele reageerimiseks anti 5. juulini.

„Täitsime kõik PTA nõudmised ja rajasime esimesena Eestis kiisudele privaatse puhketoa, kuhu külalised ei pääse ja nad saavad puhata, kui nad suhelda ei soovi,“ lausus Pesaleidja kommunikatsioonijuht Anne-Marie Leilaani.

Tema sõnul annab see kassidele lisaruume, samuti saab uude tuppa paigutada rohkem veekausse. Juhatuse liikme Oliver Vainola paigaldatud luuk võimaldab kiisudel soovi korral ka edasi-tagasi käia.

Kuigi Pesaleidja on viimasel ajal meediapildis ka mitte ülearu positiivset kajastust leidnud, pole see annetajate indu kahandanud.

„Meile on väga palju juurde tulnud just püsiannetajaid ja uusi toetajaid ning inimesed on pakkunud ka väga erilist abi, kinnisvarast heade soovitusteni. Käivitasime taaskord ka püsiannetuskampaania, kus kutsume inimesi, kes erinevatel põhjustel endale lemmiklooma võtta ei saa, kuid kes loomadest väga hoolivad, igakuiselt tegema Pesaleidja kiisudele püsiannetuse,“ rääkis kommunikatsioonijuht. „Näiteks ühe Pesaleidja kassi toiduarve kuus on kuskil 15 eurot, sellisest summast on tegelikult igakuiselt väga palju abi. Aga igaüks saab püsiannetuse summa ise valida. Koos saame teha suuri asju!“

Varasemalt on püsiannetuse teemal Pesaleidja heaks sõna võtnud näiteks stilist Ženja Fokin.