Nädalavahetus oli Cats Helpi jaoks abipalveterohke ning üks hullemaid juhtumeid nende hulgast oli laupäeva hilisõhtune abipalve Paldiskist. Väike must kass kössitas ühe auto all ning tal jooksis igalt poolt näost verd.

MTÜ vabatahtlik kiirustas kohale, sai kiisu puuri ning kohe algas sõit loomade kiirabi kliiniku poole. Kohale jõudis kiisu elusalt ning ka öö elas ta õnneks üle, tema seisund on aga väga tõsine.

Kiisul on kogu nägu paistes. Verejooks on peatatud, aga tal on näos hulgaliselt luumurde, mis kompuutertomograafias selgusid. Ta on kaotanud ka palju verd. Tegu on alla aastase emase kassiga. Mis temaga juhtunud on, pole täpselt teada. Võimalik, et kokkupõrge autoga, kuid ei saa ka välistada inimese poolt tekitatud tahtlikke vigastusi.

Kiisulapse ellujäämine on ime ning ta ei vaja ka mingit operatsiooni. Kõik murrud näos kasvavad ajaga tõenäoliselt ise kokku.

Vabatahtlike jaoks on kõige üllatavam on see, et kiisu sööb ise ning oni ülisõbralik ning nii palju, kui tal jõudu on, tahab ta väga hellust ning lähedust.

Kiisuneiu vajab ka väga väga hoiukodu, kus taastuda, sest kiirabist lastakse ta varsti välja, kuna ta elu ohus ei ole.

MTÜ-l on abistajatele suur palve: lisaks rahalistele annetustele vajab kiisu palju konserve. Paldiski leidlaps ei tohi vähemalt kaks kuud süüa mitte midagi muud peale vedela toidu ehk siis pasteedilaadse konservi. „Soovitavalt kitten konserv, recovery, ad … jne, mis sisaldaks ka piisavalt kõiki toitaineid ja vitamiine,“ täpsustavad nad. Vaata konservide kohta täpsemalt siit:

Prognoositav raviarve on 1500 eurot. Rahalisi annetusi saab teha:

900 0020 - kõne hind 5€

900 0001 - kõne hind 10€

900 0021 - kõne hind 25€