„Minu ema läks meie armsa pisikese Pommyga õhtusele jalutuskäigule. Kaugele ta ei jõudnud, kui märkas Laitse kaupluse poolt lähenemas kahte lahtist pitbulli. Ta karjus naisele, kes koertega oli, et ta oma koerad kinni paneks. Ema haaras Pommy sülle (mainin ära et meie koer oli rihma otsas jalutamas) ning hakkas kiirelt tagasi kodu poole tulema, kui järsku need pitbullid teda selja tagant ründasid ja mu ema kukkus koos Pommyga maha. Need koletud koerad tegid kõik selleks, et meie koera mu ema käte vahel kätte saada. Lõpuks see neil õnnestus ja kahjuks oli see saatuslik meie koerale. Pommy suri sündmuskohal,“ seisab postituses.

Kirjutaja lisab, et ema sai viga sedavõrd tõsiselt, et talle tehti mitmeid õmblusi. Pitbullidega jalutanud naine ei tunnistanud algselt koeri omaks, kuid lahkus koos nendega. Kohal käisid nii kiirabi kui politsei.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna isikuvastaste süütegude grupijuht Pille Vilu kinnitab, et tõepoolest juhtus laupäeval selline traagilise lõpuga sündmus: „Politseinikud käisid ka kohapeal toimunut fikseerimas ja tunnistajatelt võeti esmased ütlused. Oleme alustanud juhtunu osas väärteomenetluse kohaliku omavalitsuse korralduse seaduse koerte ja kasside pidamise eeskirjade rikkumine alusel.“