Chiken on leitud Valga linnast, kus ta päris mitu päeva seikles majade vahel ega leidnud endale turvalist elupaika. lmselt on ta sündinud ja kasvanud kodukassina, sest on inimeste suhtes sõbralik ja usaldav.

Noor kassineiu on uudishimulik ja otsib inimestega kontakti. Täiesti ilmselgelt on ta mõnus süle- ja nurrukass. Teiste kassidega on ta praegu veel väga ettevatlik ja igaks juhuks uriseb, kui keegi liiga lähedale tuleb. Aga see on rohkem nagu moe pärast ja edasise suhtlemise alustuseks.

Olgu noore daami nimeks siis Chiken või Chic, nimele iseloomulik kaunidus ja stiil on temas igal juhul ja igal moel olemas. Vaadakem vaid tema puhtaid valgeid sokikesi ja rinnaesist või kaunist ja hoolitsetud sümpaatset halli kasukat - iludus kõrgeimal tasemel. Lisaks veel tähelepanelikud kõrvad ja mõtlikud silmad - tõeliselt veetlev noor daam, kellega igaüks meist sooviks tutvuda ja sõprust sobitada.

Kui soovid Chikeniga Varjupaikade MTÜ Valga varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus kassi profiilil vajutades „Paku kodu“: https://varjupaik.ee/loomad/75578