Metsloomaühingu vabatahtlik leidis 25. jaanuaril oma maja eest vigastatud tuvi. Esmapilgul tundus asi lootusetu, sest linnu tiib oli täiesti ebaloomulikus asendis ja mõlemal pool keret sügavad augud.

Tuvi jäi pea kolmeks kuuks ühingu vabatahtliku juurde kosuma. Haavad kasvasid kenasti kinni ja linnu üleüldine olemine paranes tublisti.

7. aprillil sai tuvi vabaks. Natuke aega uut ümbrust uurides tõusis lind lendu ja võttis kindla suuna kohe tagasi leiukoha maja katusele, kus teda ootas teine tuvi – tema kaaslane Peeter.

Täna, vabastusest viis kuud hiljem, on nad endiselt kenasti kahekesi koos. Teatud tegevuse tõttu, millega nad ükspäev vabatahtlikule vahele jäid, saab öelda, et teise võimaluse saanud tuvi on emane. Seega oli mees-tuvi see, kes kõik need kolm kuud truult oma kaasat koju tagasi ootas.

Parim tunne vabatahtlikule on see, kui ta näeb, et hoolealused saavad oma eluga hiljem sedavõrd hästi hakkama. See kõik on võimalik ainult tänu headele inimestele. Ilma annetusteta ei suudaks vabatahtlikud ka aidata. Metsloomaühing tänab kõiki, kes neile appi on tulnud ja seda ka edaspidi teevad.

Toetuse võib saata pangakontole:

EESTI METSLOOMAÜHING, EE952200221067573100

SWIFT/BIC kood: HABAEE2X

Selgituseks: „Metsloomade abistamiseks!“

Metsloomade aitamiseks vajalikke kulusid saad aidata meil maksta helistades:

Nr 9009933 – annetad 5€

Nr 9009955 – annetad 25€

Kuula palun kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu

PayPal konto link: