4-aastase rotveileritüdruku Donna viisid noored vanaisa juurde hoiule ning „unustasid“ ta sinna. Vanaisal kahjuks jõud ja mõistus sotsialiseerimata jõulisest koerast üle ei käinud ning Donna maandus ketti. Ühel päeval muutus koerakese tulevik aga väga tumedaks: hakati rääkima tema eutaneerimisest.

Õnneks jõudis teave temast loomakaitsjateni, kes küsivad: „Kuidas oleks olnud võimalik isegi kaaluda seda valikut koera suhtes, kellest õige tegelemisega on saanud tõeline kaisukas ja sõber? Donna oli lihtsalt sotsialiseerimata ja ta sai teha, mida ise tahtis.“

Nüüdseks on elava loomuga rõõmupall, keda hellitavalt ka Pontšikuks hüütakse, üsna sõnakuulelik, jalutab rihmas. Jõudu on tal muidugi palju.

Koer sai ka steriliseeritud ning tal on olemas ka vaktsiinid, kiip ja pass. Kuna laste ja kassidega kokkupuude puudub, siis pigem väikesed lapsed ja kassid liit välistaks. Isaste koertega võib Donna leppida, kuid enne peab proovima. Igatahes tahab Pontšik nüüd minna päris oma koju ja pere juurde. Donna asub Tartumaal.

Donna

Kui näed Donnas seda päris õiget pereliiget, siis kirjuta aadressile info@loomakaitse.eu veidi endast, kus elad ja lisa ka telefon, et ELL saaks ühendust võtta.

Rodo on saksa lambakoera laadne poiss, kes enne päästmist elas sisuliselt põrgus. Koer oli väga nälginud ja eluasemeks oli tal ainult rauast puur, kus ta vaevu püsti seisma mahtus.

Rodo on kastreeritud, vaktsineeritud ja ca 2,5 aastane. Tõule omaselt on ta üsna nõudlik ning kõigi teiste loomadega ei pruugi sobida. Inimestesse suhtub heatahtlikult, kuid tema tulevane pere peab oskama koertega suhelda nii, et rollid ei läheks paigast.

Rodo

Energiat on koerapoisil nii palju, et ta suudaks ilmselt võidu joosta ka ralliautoga ja seda võita. Rihmas jalutamist naudib väga ning talle meeldib väga ka ujuda. Teiste koertega klapib valikuliselt, kuid isastega kokku laste pigem ei soovitata. Väikeste lastega kogemus puudub ja arvestades tema elavat loomust ning üsna nõudlikku käitumist, ei pruugi lapsed olla talle aktsepteeritavad.

Rodo tahab väga paisid ja naudib ka korteris elamist, kui temaga piisavalt tegeletakse. Talle meeldib sõita autoga, käia kaasas matkamas ja olla aktiivne koos perega. Õpib kõike uut lausa linnulennult. Seega on ta igati asjalik kuts, kellel siiani on elus lihtsalt viltu vedanud.

Rodo asub Tartumaal.

Rodo

Rohkem infot telefonil 51946146 ja kirjutage soovi korral ka e-posti aadressil info@loomakaitse.eu. Ärge unustage lisada, kus kandis elate, ning oma telefoninumbrit.