Delta - kaheaastane kassipreili Delta on inimese suurim sõber, kes võiks tundide viisi süles nurru lüüa. Kassitoa uksest sisse astudes on just tema esimene kiisu, kes tervitama tuleb ja paitusi noolib. Tegemist on eeskujuliku kassitüdrukuga, kes saab teiste varjupaiga asukatega hästi läbi, ei nori tüli, armastab vabal ajal pikutada ning ümberringi toimuvat uudistada. Lisaks on piigal imeilus ja eristuv kasukas, mille järgi teda juba kaugelt ära tuntakse.

Paraku on Delta lahendamatu põieprobleemi tõttu juba aastaid varjupaigas elanud. Nimelt, ei tunne kass oma põit ega saba ning ei saa seetõttu valida, kuhu ta pissib. Näib, et probleem on malbele kiisupreilile saatuslikuks saanud ning tõenäoliselt tulebki tal elupäevad varjupaigas veeta.

Delta

Grigori - kassipoisi ilusad ja targad silmad pole veel inimesi ära võlunud - Grigori ootab endiselt varjupaigas oma kaitseinglit. Ta ei saa ülejäänud kassidega hästi läbi ning nutab sageli - juba peale vaadates on aru saada, et loomal on raske depressioon.

Hoiukodus ei tundnud Grigori end samuti mugavalt, kuna majas elas ka kaks teist isast kassi, kellest üks oma territooriumi kiivalt kaitses. Kassike tahaks olla oma pere ainus lemmik. Ta on tasase loomuga ega otsi liialt tähelepanu, kuid paitamist naudib sellegipoolest. Grigorist võiks saada ideaalne kaaslane inimesele, kes otsib rahulikku seltsilist.

Grigori

Sukiyaki - rahuarmastav kaunitar ootab juba aastaid päris oma peremeest ja pesa. Kassipiigal on omapärane triipude ja laikudega kasukas ning pisikese keha kohta üllatavalt puhvis ja suur saba. Kuna Suki on pelglik ning kardab inimesi lähedale lasta, ei tunta tema vastu erilist huvi. See aga ei tähenda, et kiisuneiust ei võiks ajaga saada suurepärane kaaslane - vaja on vaid kannatlikkust ja mõistmist.

Sukiyaki

Annamarii - kassitüdruk on äärmiselt tagasihoidlik ja ettevaatlik. On näha, et ta pole inimese hellust elus varem tunda saanud ega oska meid veel usaldada. Varjupaigas on Annamarii veel üsna värske elanik. Pesaleidjasse saabus ta tänavu kevadel.

Kuna kassike kipub end varjama ja veedab suurema osa ajast pesast, ei jää ta kassiadopteerijatele eriti silma. On ju nii palju aktiivsemaid ja julgemaid kiisusid, kes temast ette jõuavad. Siiski elab ka Annamarii lootuses, et leiab ühel päeval oma inimese.

Annmarii

Wonky - lumivalgel kassipoisil on imeilusad rohelised silmad, mis kohe kutsuvad pai tegema. Paraku on ta pisut arglik ja hoiab omaette, kuid kavalusega saab kiisule pai teha küll. Päris oma kodus, kus ei ole veel sadat teist liigikaaslast, harjuks Wonky kindlasti ajapikku ära. Kassike ei köida adopteerijate tähelepanu ka sellepärast, et tal on neuroloogiline probleem, mistõttu

esineb raskusi tagumise käpa täielikult kontrollimisega. Loomaga peab iga päev ligi 15 minutit võimlema. Natuke logisev kõnnak aga teda ennast üldse ei häiri ja toimetusi ei sega.

Kassid, keda ähvardab elu varjupaigas

Kasside kohta saad lähemalt lugeda Pesaleidja kodulehelt.