Elevust saime tunda juba nädal enne pidu, kui kostüümidraamasid pidasime - mida endale selga panna, kust koerale kostüüm hankida, kus pidu korraldada, kes koertele pidutordi teeks, mida inimestele pakkuda, kuidas ja millega dekoreerida ruum ning kes seda sündmust pildistama tuleks?

Trikikoerte Halloweeni pidu

Oli nii siginat, saginat, segadust, natuke paanikat, kuhjaga ootusi ja pisut ootamatustki. Meid kostitati restoranis peakoka enda valmistatud oivalise kõrvitsapüree, hirmuöö sugemetega erinevate suupistetega ja koertele väga maitsenud võrratu koertetordiga!

Trikikoerte Halloweeni pidu

Pidu sai kohe hoo sisse fotograaf Jane Faizullini fotosessiooniga, kus koerad koos julgust üles näitasid ja hirmutavaid dekoratsioone trotsides kaamera ees oma ilmekate kostüümidega poseerisid.

Trikikoerte Halloweeni pidu

Koerte poolt järgnes suuremat sorti nohistamine, lätsutamine, matsutamine ning natukene urinatki torti süües ja taldrikut lakkudes. Siis järgnes õhtu nael - hirmu- ja õudusejutud maalt ja merelt. Igal pidulisel oli oma elust rääkida jutt, mis kuulajaid üllatas, hirmutas, jahmatas või kohutas!

Trikikoerte Halloweeni pidu

Koerakesed tõmbasid seda kõike kuuldes oma kõrvakesed ludusse ja sättisid oma seljad tihedamalt kokku. Koolitatud koerad oskavad igas olukorras hakkama saada ja on oodatud külalised koos omanikega nii kohvikutesse kui ka restoranidesse.

Trikikoerte Halloweeni pidu

Koerte omanikud teavad, et enne söögikohta sisenemist jalutatakse korralikult ning puhastatakse oma koera jalakesed ja kõhualune kenasti puhtaks. Koerad ei saa süüa otse laualt ega ka inimestelele mõeldud sööginõudelt. Samuti ei saa koerad valjult haukuda ega lahtiselt söögisaalis ringi tuisata. Koolitatud koer on õnnelik!

Trikikoerte Halloweeni pidu