Eestimaa Loomakaitse Liidu telefonile tuli kõne, et metsast on leitud kaks kodukitse. Need vandersellid olid leidjate sõnul ringi hulkunud juba pikemalt ja suundusid suure tee poole, mis tekitas leidjates koheselt õudust. Kuna Kambja metsad on Tartule lähedal, olime ELL-i esmane farmiloomade õlekõrs.

Kahekesi kõndisid kitsed sihitult, põlved marraskil, sõrad kulunud. Otsisid parajat paika, sest omast kodust olid nad välja visatud! Loodeti vist kiskjatele.

Kõrvamärgiseid ei oleks tarvitsenud ikkagi nii ära kiskuda, et ribad järel! Kitsed väravast välja - pole neil ka numbrit vaja, mis võiks nad koju tagasi „juhatada“. Vaevalt Milla ja Tralla numbrid ise metsa alla viskasid, aga kes teab!

Kruusa talu kitsed Milla ja Tralla

Oli, mis oli, nüüd on kitsed meil ja neil läheb päris kenasti. Kasitud, toidetud ja Kruusale nad jäävad, igaveseks! Vast ei ole neil enam ka mälestusi endisest. Pea püsti ja edasi!

Kuna kõikidel headel lastel käivad päkapikud või jõulumees, on ka Kruusa talu loomadel tänavu päris oma jõulukuusk, kuhu alla ootavad kuulekalt ja hästi käitunud loomad kingipakke. Kui jõulukuul meile külla ei jõua, aga keegi puges sügavale põue ja hinge, saab kingi saata ka veebipõhiselt.

Milla ja Tralla söövad kõike - juurvilju, puuvilju, leiba, peenikest heina üle kõige.

MTÜ Paitame Loomakesi

EE924204278624018604

Selgitus: KITSED