Kallistuste spetsialistiks määratud Martsipan annab oma ainulaadse panuse Disly meeskonna emotsionaalsesse seisundisse. Tema põhiülesanneteks on meeskonnavaimu hoidmine, kallistused (vastastikusel nõusolekul) ja abistamine turundusosakonnas. „Martsipan on end juba tõestanud väljapaistva intervjueerija ja töötajana, kes paneb kogu meie meeskonna naeratama,“ ütleb Disly asutaja Victoria Aleinikova.

„Töölepingu“ sõlmimise läbirääkimistel kaitses Martsipan oma huve, saades boonuseid maitsvate kontidega üllatuspidude, spaapäevade ja koerasõbralike ürituste VIP-piletite kujul. Ta kohustub täitma oma tööülesandeid 25 tundi nädalas, sealhulgas vahepausid suupisteteks, oravate jahtimiseks ja vallatuteks vempudeks.

Martsipan tööpostil

„Meil on hea meel nii ainulaadse töötaja üle. Martsipani rõõmsameelsus annab energiat kogu meie meeskonnale, vähendab suurepäraselt stressi ja muudab töö veelgi inspireerivamaks,“ ütleb Victoria Aleinikova.

Disly demonstreerib jätkuvalt innovatiivset lähenemisviisi meeskonna loomisele, kaasates liikmeid erinevatest liikidest. Maailma juhtivettevõtted juurutavad üha sagedamini selliseid tavasid, pakkudes ebaharilikke rolle ning nähes märkimisväärseid eeliseid töötajate kaasamises ja heaolus. „Liituge trendiga; olge nagu Disly!“, ergutab Victoria Aleinikova.