Järgmise nädala teisipäeval, 28. novembril on taas Annetamistalgud ning sel aastal kutsub Loomus kõiki loomasõpru mõnusalt aega veetma kohvikus Nihe Telliskivi Loomelinnakus, kus toimub esimest korda heategevuslik mälumänguõhtu loomade heaks.

Ees ootavad küsimused nii põnevatest loomadest, loomakaitse ajaloost kui loomi sisaldavatest ütlustest. Oodatud on kõik huvilised 2-4-liikmelise tiimiga olenemata sellest, kas loomatemaatika on igapäevane osa elust või hoopiski midagi uut.

„Annetamistalgutel kutsume alati kõiki loomasõpru tegema head, miks mitte teha seda seekord koos ja eriti lõbusalt!“ kommenteeris Loomuse juhatuse liige Anu Tensing. „Mälumänguõhtu on kindlasti hea võimalus kokku saada teiste inimestega, kel on sarnased huvid, võib-olla õppida midagi uut ning veeta üks mõnus õhtu heas seltskonnas.“

Mälumänguõhtu toimub kohvikus Nihe, see tähendab, et mõttetöö turgutamiseks saab soetada kohvijooke, käsitöölimonaade, eriti häid saiakesi ja muidugi ka korraliku kõhutäie. Auhinnad panevad välja Aw stuff (eriauhind ka parima tiiminime eest), Ingame põgenemistuba, VeganShop, Bionoria ja Nurme Purest Beauty.

Mälumängus osalejad saavad end registreerida siin: https://forms.gle/XWtjWbGd2opJnBUb9. PS! Kohtade arv on piiratud!

Et mälumänguõhtu hirmutav ei tunduks, võib end proovile panna ka eelviktoriinil:

  1. Miks moodustavad nahkhiired poegimiskolooniaid? a) Et poegade jaoks paremini sooja hoida; b) Sest koos on julgem

  2. Kes on 2024 aasta lind? a) Vares; b) Pääsuke; c) Kägu

  3. Mis on Loomuse kalaprojekti nimi? a) Kallis Kala; b) Armas Kala; c) Vapper Kala

  4. Mis värvi on koprad Põlva maakonna vapil? a) Must; b) Punane c) Tumesinine

Õiged vastused leiab ürituse lehelt enne mälumänguõhtut.

Ürituse ajal saab ka soetada Loomuse heategevuslikke meeneid, sh särke, pusasid, postkaarte. Mälumängule eelneb Janiš Laende raamatu „vegasegased ajad“ esitlus kell 17.

PS! Kohvik Nihe on ligipääsetav. Telliskivi tänava uksest saab kaldteed pidi ratastooliga sisse ja invamärgiga autod saavad parkida poetänava või Vaba Lava juures.

Kui 28. novembril mälumänguõhtule tulla ei saa, siis saab Loomust toetada ka läbi annetuskeskkonna „Ma armastan aidata. Nagu varasematelgi aastatel paneb Swedbank Eestis oma panuse juurde kõikidele annetustele, mis on tehtud 28. novembril „Ma armastan aidata“ keskkonnas.