Pühade hooaeg on käes, äkki on sinulgi kavas suurpuhastus? Kui jah, siis ehk jääb sul üleliigseks mõni meie kiisudele vajalik asi? Võibolla oli sul kunagi kiisu, kellest on jäänud transpordipuur, millele pole kasutust? Meile kuluks see väga ära! Oleme viimasel ajal saatnud palju kiisusid hoiukodudesse, ja kõik nad on läinud meie transpordipuuridega. Nüüd oleme päris hädas, kui on vaja mitu kassitoa kassi korraga kliinikusse saata.

Aga ära paku meile kiisude kandekotte – neid me ei saa kasutada. Samas – kui tahad oma kandepuuri kandekoti vastu vahetada, siis päris mitu ilusat ja uueväärset kandekotti seisavad meil laos ja ootavad omanikku.

Kui sorteerid oma vanu tekstiilesemeid, siis üleliigseks osutuvad käterätid, nii frotee- kui ka köögirätid, leiavad meil tänuväärset kasutust. Samuti ka igasugused fliisist pleedid. Tekke, patju, linu ja tekikotte me praegu vastu võtta ei saa – lihtsalt ei mahu lattu.

Võibolla töötad sa mõnes asutuses, kus kasutatakse froteerätte, nagu hotellid, spaad, spordisaalid, juuksuriärid jt, kus kasutusel olnud rätikud aasta lõppedes uute vastu välja vahetatakse? Too siis vanad meile enne kui need prügikasti läheksid, puurikassid saaksid neil veel mõnusalt pikutada.

Kassituba Lasnamäel

Meile kuluks ära veel üks kokkupandav alumiiniumist redel või veidi kõrgem pukk, mille peal seistes oleks vabatahtlikel kergem puure koristada. Ja alati on meil väga hea meel majapidamispaberi, pesupulbri/pesugeeli ja nõudepesugeeli üle – koristamist meil jätkub ja neid vahendeid kulub palju.

See, mis sinul on ehk üleliigne, kulub kassitoas marjaks ära. Kui tahad meile midagi tuua, anna sellest kindlasti sõnumiga märku siin, sest meil on vabatahtlikud kohal vaid kindlatel kellaaegadel.

Vaata kindlasti ka meie koduootavaid kiisusid:

Mõnusat jõuluaega! Aitäh, et olete meiega - lahkus päästab elusid!