Patrullpolitseinikud toimetasid koera hetkeks politseijaoskonda, et üle anda ta varjupaiga töötajatele, kui omanikku mõne aja jooksul ei leita. Neil oli ka plaan üles panna postitus juba ennetavalt omaniku leidmiseks, kuid omanikuni jõudis info muud kanalit pidi kiiremini ja õnneks said politseinikud koera üle anda juba otse omanikule politseijaoskonnas.

Patrullpolitseinike jaoks oli selline väljakutse igatahes vahvaks vahelduseks, sest tegemist oli tõesti sõbraliku koeraga ja väikesed lasteaialapsed ei pidanud ka enam vähimatki hirmu tundma ning said ilusasti lasteaeda minna.

Politsei tuletab siiski meelde, et iga omaniku vastutus on tema lemmikloom ja seadusest tulenevalt on kohustus tagada see, et lemmikloom ei pääseks territooriumilt välja ja tagada teiste loomade ja inimeste ohutus.

Koera või kassi tohib viia avalikku kohta jalutusrihma otsas või kandevahendis, mis ei ohusta tema tervist ja millest ta omal tahtel välja ei pääse. Avalikus kohas koera või kassiga liikudes tuleb tagada inimeste ja loomade ohutus. Koera võib avalikus kohas jalutusrihma otsast vabastada või kandevahendist välja lasta vaid koerte jalutusväljakul.