Juss on tõeliselt suurt kasvu poiss oma parimais aastais, mida on kogunenud juba 10, aga mis pole mõju avaldanud ei tema meele- ega mõtteerksusele.

Jussi seitsmekilone trimmis keha on kaetud turvaliselt ja tuttavalt triibulise karvakasukaga, mis on alati hästi hoolitsetud ning valge manisk ja valged sokid on ka alati puhtad ja säravad.

Kassipoiss on sõbralik, jutukas, rahuliku olemisega ja koostööaldis.

Juss on väga seltskondlik ja hoolib oma lähedastest inimestest, pakkudes neile seltsi ja tuge ka raskel kontoritööl, kui vaja, valvates inimese märkmikku või arvutit või klaviatuuri, mis parasjagu käsil on. Kindlasti võiks tal jaguda ka häid nõuandeid ja ideid, kuidas tööasju paremini korraldada, kui keegi temalt seda lähemalt uurida oskaks. Juss on tõeline kontorikass selle sõna parimas tähenduses.

Ta on kogu elu veetnud ühes kenas kodus armsa vanataadi seltsilisena, kes praegu enam tema eest hoolitseda ei saa. Juss ootab väga-väga seda uut sõbralikku inimest, kellega koos maailmaasjade üle mõtiskleda ja rahulikult soojas kodus või kodukontoris aega veeta.

Kui soovid Jussiga Varjupaikade MTÜ Valga varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus kassi profiilil vajutades „Paku kodu“: https://varjupaik.ee/loomad/78763