Reedel, 15.märtsil) toimub kinos Cinamon Eesti eriseanss, kuhu on oodatud ka neljajalgsed sõbrad.

Koge südantsoojendavat lugu julgusest ja sõprusest. Kogu piletitulu läheb Eestimaa Loomakaitse Liidule. Võta oma neljajalgne sõber kaasa, sest see on lemmikloomasõbralik üritus!

Filmi sisu: Seiklussportlase Michael Lighti (Mark Wahlberg) ja kasimata hulkuva koera Arthuri vahel tekib kümne päevaga läbitud 700 kilomeetri vältel murdumatu side. Uskumatul tõsielulool põhinev „KOER ARTHUR“ räägib Lightist, kes ihkab meeleheitlikult veel viimast korda võita ning üritab leida endale ja sportlaste tiimile (Simu Liu, Nathalie Emmanuel ja Ali Suliman) sponsorit Dominikaani Vabariigis toimuvatele seiklusspordi maailmavõistlustele. Tiimil tuleb kestusvõistlustel endast kõik anda ning Arthur saab võidu, truuduse ja sõpruse tõelise tähenduse teada.

„Koer Arthur“ on Lionsgate’i, eOne’i, Tucker Tooley Entertainmenti, Mark Cantoni ja Municipal Picturesi film.

Üritusel on kohal ka fotograaf, kes jäädvustab selle ilusa õhtu. Fotosid võib kasutada ürituse reklaamimiseks sotsiaalmeedias, veebisaitidel, ajakirjanduses. Ostes pileti, olete kinnitanud, et osalete avalikul üritusel.

Lisaks ootavad ees üllatused loomaarmastajatele koostööpartneri Josera poolt. Piletid on saadaval siin. Koge koos meeldejäävat õhtut, mis ühendab filmielamuse ja heategevuse.