Kuu alguses looduskooli eluslooduse klassi terraariumis isasega mürgeldanud pisihiiremammi, kes esmaspäeval nägi välja nagu ta oleks kreeka pähkli alla neelanud, oli teisipäeva hommikul taas sale.

Terraariumis aga läks lahti kõva trall ja tagaajamine – kohene paaritumine peale poegimist on pisihiirtele iseloomulik. Kõik viitab sellele, et pisihiiremammi meisterdatud linnupesa meenutavas kõrrepesas on vastsündinuid. Kinnituse saamiseks peab vaid kümmekond päeva ootama, misjärel pisihiire pisipojad on valmis pesast väljuma.

Veebruari lõpus ilmale tulnud binturongipoju kasvab ja piilub oma nööpsilmadega ema suure saba kaitsvas varjus uudishimulikult pesakastiavast välja. Vihmametsa ekspositsioonis elav noor isa Kawan käis kaasat ja pisipoega kaugelt uudistamas ja nägi seepeale talitajate sõnul väga rõõmus välja.

Neljapäeval tatsas pisipoju ema järel esmakordselt pesakastist välja. Järgmisel nädalal tehakse talle esimene ülevaatus ja tervisekontroll, siis tutvustatakse teda isale, misjärel jõuabki kätte aeg loomaaiakülaliste ette astuda.

Binturongiema pojaga