Juhised kassile tableti andmiseks:

1. Asetage kass painutatud käele nagu laps ja suruge enda vastu. Haarake nimetissõrme ja pöidlaga põskedest ja suruge neid õrnalt. tablett on paremas käes. Kuna surumisel avab kass suu, pange tablett ettevaatlikult suhu.

2. Võtke tablett põrandalt üles, korrake punkti 1.

3. Otsige kass magamistoast üles ja visake märg tablett minema. Võtke pakendist uus tablett. Kass on vasaku käe hällis. Samaaegselt suruge vasaku käega esikäpad tugevalt kokku. Avage jõuga lõuad ning suruge tablett parema käe nimetissõrmega suhu. Sulgege kassi suu, hoidke seda kinni ja lugege kümneni.

4. Võtke tablett lühtri pealt maha, kass aga kapi otsast alla . Kutsuge abikaasa köögist kohale.

5 .Laskuge põlvili. Kass on jalgade vahele surutud. Hoidke esi- ja tagakäppi tugevasti kahe käega kinni. Ignoreerige kassi madalat urinat. Paluge abikaasat hoida ühe käega kõvasti kassi pead, teisega aga lükata tablett puuspaatli abil tablett kassi kurku ja püüda hõõruda.

6 . Võtke kass kardinapuult maha. Võtke pakendist järgmine tablett. Tehke märkus, et on vaja osta uus kardinapuu ning proovida kardin kokku õmmelda. Korjake katkised kujukesed ettevaatlikult riiulitelt kokku ja pange eemale, et need hiljem kokku liimida.

7. Mässige kass suure saunalina sisse. Paluge abikaasat risti kassi peale heita, nii, et ainult pea jääks vabaks. Hõõruge tablett pulbriks. Sundiga kass pliiatsi abil suud avama , puistake pulber suhu.

8. Lugege juhendeid tabletikarbil. Veenduge, et need on inimestele ohutud. Jooge klaas vett, et mitte tunda ravimi maitset. Määrige abikaasa õlal olevat kriimustust. Puhastage vaip vereplekkidest (külma vee ja seebiga). Tooge kass naabri rõdult ära. Võtke järgmine tablett.

9. Pange kass kappi, suruge ta ukse vahele , nii, et väljas oleks ainult pea. Avage desssertlusika abil jõuga kassi suu . paluge abikaasat pastakas koost lahti võtta ja puistake pulbriks hõõrutud tablett pastaka korpusesse (nagu torusse) . Puhuge energiliselt kassi suhu.

10. Pange kruvikeeraja valmis ning asetage kapiuks eemale. Pange põsele külma ja tuletage meelde teetanuse vastase süsti tegemise täpne kuupäev. Visake T-särk ära ja pange uus selga.

11. Kutsuge tuletõrje, et kass puu otsast alla saada. Selgitage autojuhtidega välja, kes kokkutulnutest sõitis esimesena vastu majaseine, et mitte kassile otsa sõita. Võtke viimane tablett.

12. Siduge kassi esikäpad tugeva nööriga kinni ja siduge lauajala külge. Pange kindad kätte. Sundige väikese mutrivõtme abil kassi suud avama. Lükake mutrivõtme lameda osaga tablett suhu, hoidke kassi pead vertikaalselt ja valage suhu pool liitrit vett, et tablett allal loputada.

13. Paluge abikaasat, et ta teid kiirabisse viiks ja istuge rahulikult, kuni arst sõrm ja õlavart õmbleb ning tabletijääke silmast eemaldab. Koduteel astuge läbi mööblikauplusest, et laud tellida.

Tegelikult saab ka lihtsamini. Südalinna loomakliinik õpetab, kuidas kassile rohtu manustada.