Aslani omanik, finantsanalüütik Swati Komanduri adopteeris Aslani pärast seda, kui rühmitus Animal Safe Haven ja Adoptions päästis kassipoja ja tema õed-vennad autoremonditöökojast.

„Mulle helistati, et ühest kolooniast päästeti 14 kassipoega. Kui läksin uutele kassipoegadele järele, öeldi mulle, et seal on pisike nelja kõrvaga kassipoeg,“ meenutas Komanduri esmakohtumist oma lemmikloomaga. „Ma polnud kunagi nelja kõrvaga kassist kuulnud ega teadnud, et selline mutatsioon võimalik on.“

Aslan

Tegemist ongi haruldase kõrvalekaldega. 1957. aastal ajakirjas Journal of Heredity läbi viidud uuringu kohaselt leidsid teadlased, et neljakõrvaline geen on haruldane retsessiivne geen. Kui kaks kassi, kes kannavad retsessiivset geeni, kuid kellel seda ei esine, sigivad, on neil vaid 50% tõenäosus saada järglane, kellel on neli kõrva.

Aslani eripära on toonud talle sotsiaalmeedias tuhandeid jälgijaid. Vaatamata oma füüsilisele anomaaliale ja kergetele söömisprobleemidele ei ole Aslanil muid probleeme ja ta elab väga normaalset elu.

Aslan perenaisega

„Ta on väga jutukas ja sotsiaalne kass. Aslan armastab jalutuskäike. Ta nõuab kõige maitsmist ja kui talle ei anta toiduks või maiuspalaks seda, mida ta soovib, varastab ta selle ja jookseb minema,“ iseloomustas perenaine, kes dokumenteerib oma elu koos armsaks saanud neljakõrvalise sõbraga pidevalt sellel Instagrami kontol.