Kai on imeilusa, haruldase halli-oranži kasukaga noor daam, kellel vanust vaid nelja aasta jagu. Kurb on mõelda, et suurema osa oma elust on ta pidanud elama kassitoas karjas ja ta isegi pole proovida saanud kodusoojust.

Kai on üks neist, kes poeb peitu kui inimene läheneb ja sellepärast pole ta kunagi ka esimene valik keda koju viia. Tema areng on täiesti seisma jäänud, sest ta eelistab pigem kampa hoida metsikute kassidega ja kahjuks ka variandid, kuidas teda kiiremini sõbralikuks kasvatada, otsa saanud.

Kai

Vabatahtlikud aga teavad, et ainus võimalus tal toredaks kodukiisuks sirguda on kas kolida hoiukodusse või miks ka mitte päriskoju.

„Me oleme näinud imelisi muutumisi, kus mitmeid aastaid varjus elanud kiisudest on kodustes tingimustes saanud imetoredad paikassid. Lihtsalt natuke kannatlikku meelt ning armastust ja kõik on võimalik!“ avaldab MTÜ lootust.

Kas sina oled see inimene kes tuleb ja viib Kai koju? Või kasvõi hoiukodusse, et ta harjuks inimestega elama kodustes tingimustes ja kasvataks oma võimalusi leida päriskodu.

Kirjuta aadressile info@catshelp.ee, kui soovid ühe kiisu elu muuta!