Sündmus „Suveõhtu randevuu l´amouri tiigritega“ algab kell 16.00 ning loomaaed on erandkorras avatud kuni kell 22.00. Tulge nautima sumeda suveõhtu maagilist ja romantilist atmosfääri meie tõeliste südametemurdjate, amuuri tiigritega! Tiigriorgu elama asunud liike tutvustavad lühiekskursioonidel kogenud loomaaednikud. Õhtu lõpetab meeleoluka kontsertiga noore muusiku Andreas Poomi akustiline duo.

Kõik, kes tulevad sündmusele loomakostüümis, saavad kingituseks Väikse Tomi jäätise!

Sündmusel kavas:

Tulge kogema linnalooduse võlu, osalege kogu perega lõbusates ja harivates tegevustes ning avastage uusi loomariigi lemmikuid - elegantseid amuuri leoparde, nunnusid punahunte ja ümisejaid ning sihvakaid kurelisi. Uusi tutvusi aitavad luua kogenud loomaednikud, kes nagu võluväel panevad oma lugudega armuma igasse loomaliiki.

· Lühiekskursioonid ehk randevuu Tiigriorus igal täistunnil (16.00, 17.00, 18.00, 19.00, 20.00) Kogunemine Vihmametsa-poolse sissepääsu ees.

Tiigrioru loomade kommenteeritud toitmised

16.30 Punahundid

17.30 Amuuri leopardid

18.30 Amuuri tiigrid

20.30 Õhtukontsert Vihmametsa kohviku terrassil. Esineb muusiku Andreas Poomi akustiline duo. Andreas Poom on noor eesti laulja-laulukirjutaja, kes alustas muusika kirjutamist väga noorelt, 12-aastaselt. Pärast seda on ta välja andnud mitu omakirjutatud singlit ja esinenud koos Eesti suurimate artistidega. Andreas armastab kirjutada südamlikke laule, mille taga on isiklik tähendus.

·Amuuri-teemaline avastustelk | Tutvust luuakse erinevate loomade ja lindudega, arutletakse kui tähtis on loodus meie ümber, mängitakse looma- ja loodusemänge. Soovijad saavad keerutada auhindadega loosiratast, mille tulu läheb liigikaitse tegevuste toetuseks.

· Alates kell 15.00 Kõik kostümeeritud osalejad saavad sissepääsul kingiks PREMIA VÄIKSE TOMI jäätise! | Kingituse saamiseks palutakse siseneda Lääneväravast (Õismäe pool, Ehitajate tee 150)

· Põnev tiigrimäng 27-28.07 | Seikluslik mäng paneb proovile loodusteadmised ning pakub meeleolukat jalutuskäiku Tiigriorus tervele perele. Mängujuhised leiab avastustelgist, Tiigrioru tunnelist ja loomaaia väravatest. Mängust saavad osavõtta kõik külastajad, kes Tiigriõhtu nädalavahetusel loomaaeda külastavad.

Kõikide vastajate vahel lähevad loosi auhinnad: 1 kast Premia eksklusiivset tiigrijäätist, 1 kast Väikse Tomi vanilli-koorejäätist, 10 auhinnakomplekti, kuhu kuulub Schleichi mängutiiger ja loomaaia kruus.

Lastele näomaalingud ning erinevad üllatused!

Vihmametsa restoran, Illu kohvik, Hülge ning Karakali kiosk on avatud kuni kell 21.00

27. juulil on loomaaed avatud erandkorras kell 9.00 – 22.00.

Sissepääs on avatud kuni kell 21.00

Sündmusel osalemine loomaaia piletiga.

NB! Kuna loomad harjuvad veel oma uute elupaigaga Tiigriorus, siis palutakse mõistvat suhtumist kui mõni isend end sel päeval tagasihoidlikumalt näitab!