Täna toodi Haabersti loomakliinikusse 8-aastane briti neiu Asja, kes on juba kaks korda kodu vahetanud ja mõlemas kodus üleliigseks jäänud

Täpsemalt kuulus ta esialgu perre, kes läks lahku, ning kumbki omanik kassi endale jätta ei saanud. Kiisu anti sõbrannale, kes täna Inglismaale kolis ja taaskord, kass sinna kaasa oodatud ei olnud.

Asja otsib kodu

Nüüd siis peab kaks korda omanike poolt hüljatud segaduses kiisuneiu Haabersti loomakliiniku puuris õnnetult kössitama ning tema maailm on jälle tuhandeks killuks.

Kiisu vajab enne nädalavahetust uut kodu või hoiukodu, sest kassituppa puuri teda kindlasti viia ei saa ja seda vabatahlikud ka ei soovi, sest suure tõenäosusega oleks see looma elu lõpp.

Kõige ideaalsem oleks kiisule pere, kus pole väikeseid lapsi ning oleks rahulik mõnus kulgemine, palju paisid ning hellitusi ja mis peamine: kust teda enam kunagi ei hüljataks.

Asja sai ka kliinikus kõik protseduurid, uuringud ning uue vaktsiini, samuti on ta steriliseeritud. Abipakkujatel palutakse saata sõnum MTÜle.

Asja otsib kodu