Megan on 5-aastane kassipreili, kellel on imeilusad rohelised silmad ja siidpehmed valged käpakesed ning kõhualune. Iseloomult on Megan pigem tagasihoidlik ja seda seepärast, et ta on enne varjupaika sattumist pidanud palju läbi elama. Küll aga on ta Pesaleidjas veedetud aja jooksul palju arenenud - ta hoiab distantsi, aga samas jälgib ümberringi toimuvat suure huviga ja vahel isegi mängib mõne suletutiga.

Selleks, et inimesi aga taas täielikult usaldada, vajab Megan veel veidi aega ja kannatlikkust. Kuigi kassitoas teiste kassidega elada on tema jaoks kindlasti parem kui tänaval, siis Megani jaoks see siiski ideaalne ei ole ja ta unistab kogu hingest päris oma kodust ja päris enda inimestest.

Õnneks ei ole paikäsi Megani jaoks täiesti võõras, nii et turvaline keskkond kindlasti ainult soosiks tema teekonda paikiisuks saamiseni.

Kui tundsid Meganis ära enda uue vahva elukaaslase, siis täida loomasoovija küsimustik kodulehel ning Pesaleidja võtab Sinuga ise ühendust! Megan on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud parasiiditõrjed.

Rohkem infot kiisu kohta leiad siit.