Folke
Kuidas Folke kodutuna viga sai – kas keegi valas talle söövitavat ainet peale meelega või juhtus see kogemata – seda me ei tea, kuid selge oli see, et ta vajas abi. Folke vajas kosumiseks ning paranemiseks aega, kuid nüüdseks on ta oma uue perega elanud juba poolteist aastat ning ei saaks olla rõõmsam, et talle anti teine võimalus!

Ats
Ats jõudis Turvakodu hoole alla pere käest, kes ei lubanud kassi isegi tuppa ning ei hoolinud, et kass oli tänaval enda elu eest võideldes jõhkralt viga saanud. Tänaseks on Atsi vigastused paranenud, kuid midagi on tal veel puudu - päris oma kodu.

Ronja

Esimest korda Ronja pilti nähes olime kõik šokis - nii kaugele arenenud silmapõletikku ei näe iga päev. Ronja ei tulnud tänavalt, vaid kodust, kes ei suutnud oma steriliseerimata kassi poegadele kodusid leida ning lasi kassipoja haigusel nii kaugele areneda ilma igasuguse ravi või abita. Õnneks saime seda kassiperet aidata ning nüüdseks on Ronja terve ja elab oma uue perega.

Timmu

Timmu elas aastaid maal laudas, kuid vanusega tekib ka kõige sitkemal tänavakassil palju tervisemuresid. Timmu suu mädanes ja kõik tema hambad olid põletikus, tal oli äge hingamisteedepõletik ning nälgimine oli ta neerusid mõjutanud. Raviga Timmu kosus ning nüüd elab ta Soomes tõelise kodukassi elu.

Sofi

Sofi leiti 2013. aasta hilissuvel tee äärest kraavist vigastatuna - tema tagajalg oli murdunud ning selgroog kõver. Tänaseks on Sofi rõõmus kodukass ning kuigi ta ei saa ka praegu täiesti normaalselt liikuda, siis mitmed operatsioonid on aidanud tema igapäevaelu mugavaks muuta.

Grey

Mida mõtles autojuht, kes Greyle otsa sõitis ja ta tee äärde surema jättis, me ei tea. Kuid meie hallikarvaline võitleja ei andnud alla - ta taastus arsti valvsa pilgu all oma vigastustest ning leidis endale võrratu kodu!

Ingel
Haigete kassipoegade juhtumid on kõige valusamad, sest raske on mõelda sellele, kui palju nad oma lühikese elu jooksul kannatama on pidanud. Ingel jõudis meie hoole alla Haapsalust ning selleks hetkeks oli üks ta silmadest juba täiesti mädanenud. Kuid pisike kassipoeg ei andnud alla ning nüüd nurrub ta juba peaaegu aasta oma kodus!

Nöpsu

Lume seest päästetud Nöpsu nahk oli algselt kaetud ebameeldiva seenhaigusega, tema silmad olid mädast kinni kleepunud ning ta oli näljast nõrkenud. Ta oli arstide hoole all üle kuu aja, kuid me ei andnud alla. Kõigist haigustest saab terveks ja terveks sai ka Nöpsu. Täna on see agar kassipoiss juba oma kodus.

Simon

Pisike Simon leiti Muugalt, põõsa alt. Seisus, millises ka meie kõigi oma kogemuste juures harva ühte kassi oleme näinud. Jõuetul kassipojal oli juba eluohtlik vedelikupeetus ja lisaks olid tal ulatuslikud koera puremisjäljed. Tema üks esikäpp oli tugevalt vigastatud ja selles ebavõrdses võitluses oli ta kaotanud ka ühe kõrva. Justkui sellest veel ei piisaks, oli kassipojal suur song, mis vajas kiiret operatsiooni, sest osa soolestikust oli juba välja vajunud. Olukord oli raske, kuid me ei andnud alla ning nüüdseks on ühe kõrvaga Simon tubli ja mänguhimuline kodukass.

Piraadu

Selle vapra nurrumootori lugu jõudis meieni 2013. aasta jaanipäeva paiku. Piraadule oli järjest otsa sõitnud veoauto ja takso, mis kumbki ei peatanud, et vigastatud looma aidata. Head pealtnägijad toimetasid Piraadu meie hoole alla ning kuigi kiisu kaotas õnnetuse tagajärjel nägemise, siis on ta praeguseni oma uue pere kõige tähtsam.

Edgar

Ei ole kahtlustki, et Edgar on kunagi olnud kodukass. Kuid pärast seda, kui ta autoõnnetuse tagajärjel purunenud jõualuuga Kasside Turvakodusse jõudis, ei tunnistanud tema enda omaks keegi. Tänu ravile ja poputamisele muutus edgar jälle kohevaks japarajalt trullakaks - nii nagu ühele kodukassile ikka omane ning peagi leidis ta ka uue kodu!