Aukartust tundes vaatavad Bernhardile otsa teised kassid. Aukartust tunnevad ka Kasside Turvakodu vabatahtlikud. “Nii suur!” “Ja vaata, kuidas läigib!!” – need olid esimesed mõtted, mis kasse ja vabatahtlikke valdasid. 

Veidi hiljem selgus, et Bernhardil on lisaks suurele kasvule ja suursugusele hoiakule veel üks eriline omadus – ta kihvad piiluvad veidi suunurkadest välja nii, et kui see kass pea tõstab ja inimesele nurrudes otsa vaatab, tulevad esimese asjana meelde "Videviku saaga" filmid, augustiöös vanade talumajade kohal ringi lendavad nahkhiired ja muidugi ka kõik teised öised ja põnevad asjad.

Bernhard ongi üks põnev kass – erilise välimuse ja erilise iseloomuga. Nimelt on see eksklusiivse välimusega kassimürakas oma kasvust ja suunurgast väljapiiluvatest kihvaotstest hoolimata üks tõeline müra- ja kaisukaru. Bernhard on hell ja suur lastesõber, külaliste vastu uudishimulik ja seltskondlik ning võiks isegi öelda, et vabal ajal veidi vallatu!

Hõbedane ja paksude punnpõskedega muhe Bernhard oli juba leides kastreeritud, on saanud kiibi, vaktsiinid ning kõik vajalikud parasiiditõrjed. Ta vajab palju-palju paisid, kaisutusi ja inimesi. Vastutasuks lubab ta, et ajab kõik oma lustakate kihvadega naerma ning nurrub nii, et tuba müriseb.

Kirjuta Bernhardile kiri – info@kassideturvakodu.ee