Iga hoolas kassiomanik on pärast kassi harjamist mõelnud, mis saaks harjale jäänud karvadest, kui kass need sisse lakuks? Ilmselt moodustuksid neis soolestikus karvapallid, mis häirivad loomulikku seedimisprotsessi ja võivad algatada mitmeid teisigi probleeme. 

Selleks, et karvapalle tekkiks tunduvalt vähem, on Purina ONE Coat & Hairball koostisesse lisatud kasulikke tselluloosi kiude, mis ei lase karvapallidel nii kergesti moodustuda. 

Ilus karvastik on märk sellest, et kassi menüü sisaldab õigeid toitaineid. Mis need on? Kindel valik B-grupi vitamiine, lisaks aminohapped ja rasvhapped. Kui mõni oluline aine jääb pikema aja jooksul saamata, võib kassi nahk reageerida sellele karvade väljalangemisega. 

Purina ONE Coat & Hairball on spetsiaalse koostisega, et varustada sinu kassi kõigi vajalike toitainetega, mida tema ilus karvastik nõuab. See toit aitab piirata ka liigset karvade väljalangemist ning leevendab samuti karvapallide probleemi. 

Toitumisteadlaste poolt loodud toidu headust kinnitavad tänaseks juba väga paljude kasutajate kogemused. Purina ONE Coat & Hairball toitu on “Purina ONE 3 nädala testi” käigus proovinud paljud kassid erinevates Euroopa riikides. Tulemused on olnud väga head. 

Nii nagu teisedki Purina ONE sarja toidud, ei sisalda ka Purina ONE Coat & Hairball lisatud värvaineid. Teiseks ühiseks omaduseks teiste Purina ONE toitudega on väärtuslik ACTILEA toitainekompleks. Selles sisalduvad pärm, prebiootikumid ja antioksüdandid mõjuvad väga hästi kassi seedimisele ja tugevdavad seespoolt tema loomulikku vastupanuvõimet igasugustele haigustele.

Jaga
Kommentaarid