üArvesta kassi vanust ja elustiili: Energia (kalorid) ja toitainete vajadus sõltub nii kassi vanusest kui elustiilist. Kasvavad kassipojad vajavad rohkem energiat kui täiskasvanud kassid, kuna nad on väga aktiivsed, nad alles kasvavad ning arenevad kiiresti. Kassid, kes elavad toas, on vaatamata vanusele vähemliikuvamad ja paiksemad ning seetõttu on neil ka madalam energiavajadus kui kassidel, kes elavad õues. Vali oma kassile alati toit, mis on loodud silmas pidades kassi erinevaid eluetappe ja aktiivsuse taset. See toetab ja tagab loomale hea tervisliku kehalise seisundi ja varustab keha õige energia taskaaluga ning oluliste toitainetega.

ü
FI'>Vali kvaliteetsed koostisosad

mso-ansi-language:FI'>:
Kassitoit, mis on tehtud kvaliteetsest toorainest on kergesti seeditav, sest see sisaldab toitaineid, mida kassi organism omastab hästi ning tulemus on hea tervis, ilus ja läikiv karvkate aga ka regulaarsed, korralikud ja haisuvabad väljaheited. Loe kindlasti
etikette ja vali toit, kus toorproteiin sisaldab olulisel määral liha, sest see vastab kasside toiteväärtuse vajadusele ning valku on saadud kanast, kalast, munast või lambalihast. Kassitoit peaks sisaldama mõõdukalt rasva ja minimaalselt süsivesikuid.

ü
FI'>Väldi ebavajalikke lisaaineid:
Värvaineid lisatakse loomatoitu, et anda toidule värvus, mis meeldib inimesele, et parandada toote välimust. Tavaliselt värvained muudavad naturaalse pruuni
toiduvärvi oranžiks või punaseks. Tasub meeles pidada, et kassid ei näe neid värvusi (ega ka hooli neist) ning loomulikult ei saa nad ka mingit kasu lisaainete tarbimisest, millel ei ole mingit toiteväärtuset. Kõrge kvaliteediga toit, mis sisaldab loomsest allikast proteiine on naturaalset pruuni värvi ning see meeldib kassile tänu toidu isuäratavale maitsele ning kõrgele toiteväärtusele. Kassile toitu valides väldi ebavajalikke lisaaineid toidus.

üVõrdle hindu: Kuigi maskumus võib olla võimas argument kassitoidu valimisel võib see olla ka väga eksitav. Nagu inimtoidud nii ka loomatoidud – kõrgema toiteväärtusega toidud kalduvad olema kallimad võrreldes madalama kvaliteediga toitudega. Näiteks, kõrgeima väärtusega proteiin, mida kasutatakse kõrgpremium kvaliteediga toitudes on kana, muna, kala, lambaliha. Need koostisianed on kallimad, aga nad on ka paremini omastatavad ning tagavad loomale ülima toiteväärtuse. 
See tähendab, et tagada loomale päevane vajalik toidunorm tuleb anda oma loomale väiksem kogus kõrge kvaliteediga toitu.  Seetõttu on parim viis hinnata loomatoidu maksumust koguse järgi, mida sa loomale söödad, mitte paki või konservi maksumuse järgi.
Sest kvaliteetsemat sööki jätkub tunduvalt kauemaks!

ü Kuula oma kassi soove! Ennekõike tuleb mõista, et iga loom on isiksus – nii iseloomu poolest kui ka aktiivsuse ja elustiili poolest.  Vali kõrge kvaliteediga toit, mis su kassile meeldib ja maitseb ning mis annab talle ilusa ja terve naha ning karvkatte ja õige füüsise ning lihaspinge. 
Kõrge kvaliteediga toit tagab ka regulaarse ja normaalse konsistensiga väljaheited.

Soovitame oma kassi toita Chicopee kõrgpremium toiduga, sest selle sarja toidud tagavad kassile vajaliku energia ja toiteväärtuse kogu tema elu jooksul. Samuti tagab teadlik toiduvalik kassile korras tervise ja ilusa väljanägemise.

Sest kõigele vaatamata – tervislik toit on kassi hea tervise alus!

Chicopee kõrgpremium kassitoidud on müügil:

Caramira Õnneliku Lemmiklooma Poodides Pirita Selveris, Läänemere Selveris, Torupilli Selveris,Tondi Selveris, Raudalu Konsumis, Laagri Maksimarketis, Pärnus Ülejõe Selveris, Tartus Vahi Selveris ning e-poes caramira.ee, Hortese Aianduskeskuses ning e-poes, Stockmani Kaubamaja toiduosakonnas, Solaris ja Viimsi Delice (avatakse augustis) kauplustes. 


Jaga
Kommentaarid