Kristin Hartness ja Jay Yontz, kes elasid varem paikset elu, on nüüd harjunud koos oma sea Ziggyga mööda USAd ringi reisima. Varem USA Neitsisaartel elanud perekond pidi ära kolima, sest maja, mida nad rentisid, müüdi maha ja raske südamega tuli leida teine elukoht. Kristini ja Jay tingimuseks oli, et eluase peaks mahutama ka nende 113 kg kaaluva lemmiklooma. Kuna muid valikuid ei olnud, lendasid nad Floridasse. Selles, et kohale jõuda, maksid nad 15 000 dollarit tšarterlennu eest, sest tavalisse reisilennukisse poleks Ziggyt võetud.

Nüüd elavad Kristin, Jay ja Ziggy vagunelamus ja reisivad ringi niipalju kui süda kutsub. Nad on rännanud läbi mitmete osariikide ja külastanud isegi Yellowstone’i rahvusparki. Jay tööks on tenniseväljakute korrastamine, aga tööpakkumisi vastu võttes tuleb arvestada ka Ziggy vajadusi — selleks, et viieaastane Ziggy rõõmus oleks, on vaja mereranda või järve.

Kristin sõnab, et iga otsuse juures, mida pere ühiselt kaalub, arvestatakse ka Ziggy vajadusi. “Kui Ziggy mõne veekogu lähedusse satub, on ta maailma kõige õnnelikum siga. Püüamegi korraldada nii, et pikim ajavahemik, mille jooksul Ziggy peab näiteks Jay tööülesannete tõttu merest või järvest eemal olema, oleks maksimum üks päev.”

Kristin ostis Ziggy 2010. aastal. Müüja sõnul oli tegemist miniseaga, kelle maksimukaal pidavat jääma 11 kg piirimaile. Kristini üllatuseks hakkas põrasas kiiresti kaalu koguma ja praeguseks kaalub Ziggy nii palju, et süles teda kanda ei jaksa.

Lisaks ujumisele meeldib Ziggyle matkata ja ronida. Olgu vesi või mäed — Ziggy on neis paigus alati õnnelik.

Ziggyl on isegi oma Facebooki leht, kus tema tegemistel hoiavad silma peal 9000 fänni. "Neil lihtsalt ei saa küllalt fotodest ujuvast ja matkavast Ziggyst. Mõned on peale Ziggyga kohtumist öelnud, et sealiha neil enam kurgust alla enam ei lähe. Ziggy on ilmekas näide, et loomad on enamat kui praetükk sinu taldrikul,” sõnas Kristin.