Heade sõprade abiga saime kassikese Tallinnasse arstide hoole alla toimetatud. Kliinikus selgus, et tema käpp oli vigastatud ja vajas ravi ning tema organism oli väga nõrk. Järgnesid kaks nädalat raviprotseduure, hoolimist ja hoolitsust. Lõputult paisid, lohutamist, kosutavat toitu ja armastust. Ja nii saigi nimetust kassist Tapalt üks armas ja hellust nautiv Sinisilm.

Kui tänaval oli kassipoiss arg ning inimesega kontakti eriti ei otsinud, siis praegu tahaks ta paitamist vist küll lõpmatuseni nautida! Tuleb sülle, nurrub kõige meelamaid meloodiaid, otsib alati inimese lähedust ja on üleüldse nii ääretult tänulik, et teda aidati ja et talle lõpuks näidati, kui vajalik ja tähtis ta tegelikult on.

Jah – hoolimine tõepoolest muudab! Muudab elusid ja muudab ilusaks selle, mis muidu oleks võinud lõppeda väga nukralt sealsamas – Tapa tänaval, üksikuna, mitte kellelegi vajalikuna...

Sinisilm on tänulik ja õnnelik, ent täiuslikkusest on veel puudu see üks, kõige tähtsam – nimelt uus ja hooliv peremees, kelle ellu see võrratu kassipoiss saaks tuua lõputult rõõmu, lakkamatu nurrupõrina ning oma alatise truuduse.

Kirjuta info@kassideturvakodu.ee ja tule meie hurmuriga tutvuma.