Kasside turvakodu hilisõhtused ekskursioonid ei ole pelgalt loomadega mängimise ja kohtumise eesmärgil ellu kutsutud meelelahutuslikud üritused. Programm on tihe ja sinna mahub tegevusi ja jutte seinast-seina. Paari öötunni jooksul räägime külastajatele turvakodu kassijutte, vestame loomakaitselugusid, räägime turvakodu ajaloos ette tulnud hulludest seikadest ja naljakatest juhtumistest, mis on aset leidnud nii loomade kui inimestega.

Korraldame kiirõppuse “Kuidas eristada üht musta kassi teisest”, aset leiab kassitaltsutamise töötuba, demonstreerime väljavalitud kassitiimi agility-oskusi laes ja lae all ning palju muud huvitavat! Kes soovib aga külas oldud aega vaiksemalt veeta, saab eralduda sooja pleedi, meeldivalt aurava teetassi ja lemmikkassiga vaikselt praksuva kamina ette ning läbida oma uue sõbra nurrumise saatel Täieliku lõõgastumise kursuse.

PÖKFi programmis osalemine on tasuline — kogu saadud tulu läheb Kasside Turvakodu esmaabifondi, mis on loodud vigastatud loomade esmaste kliinikukulude katmiseks. PÖKFi ühe korra pilet maksab 6 eurot ja tasuda saab nii eelregistreerides kui ka koha peal (sularahas) ning pileti hinna sees on nii soe jook kui ka isetehtud piparkoogid. Lisaks saab kohapeal osta turvakodu logoga helkureid ning muud huvitavat.

PÖKF toimub sel aasta kokku vaid neljal korral: 20.-21. ja 27.-28. novembril algusega 21.00!

NB! Kuna hubase atmosfääri loomiseks on külastajate arv piiratud, palume kõikidel huvilistel kindlasti eelregistreeruda, andes oma külastussoovist teada meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee