Tuna on naljaka välimusega segu taksikoerast ja chihuahuast. Tema kelmikalt suust alati välja piiluvad ülemised hambad on teinud temast internetikuulsuse, kelle Instagrami kontot jälgivad 1,7 miljonit kasutajat. Ja uskuse või mitte, see kõik sa alguse vaid ühest pildist! Nüüd on Tunal lojaalsed fännid, kes tema pilte pikisilmi ootavad. Tuna Instagrami pilte näed siit.
Prantsuse buldog Manny on tõenäoliselt kõige kuulsam prantsuse buldog internetis, kelle Instagrami kontol on peaaegu miljon jälgijat. Koera tähelend on nii kõrge, et agentuurid pakuvad talle reklaamitööd. Mannyt võib näha aeg-ajalt telereklaamides, kuid vahel on ta üles astunud koguni filmides. Mannyt tegemisi saad jälgida siin.

Rääkiv husky Mishka oskab tõepoolest rääkida! Näiteks oskab ta koera keeles õrnalt armastust avaldada, ilusti süüa küsida, tervitada, hüvasti jätta. Kuidas ta seda küll teeb? Vaata siit:

Kui Mishka sulle väga meeldima hakkas, siis tal on ka oma kontod Facebookis ja Instagramis nagu kuulsale koerale kohane.

Taks Crusoe on üks kõige kuulsamaid vorstkoeri, kes on kahtlemate kõige naljakam koer, keda sa näinud oled. Tal on kohvritäies erinevaid ägedaid kostüüme, mida ta vaatajatele rõõmuga näitab ja niimoodi hea tuju loob. Kui sul on olnud halb päev, siis Crusoe Facebooki piltide vaatamine viib tusapilved eemale.
Pomeran Boo näeb välja nagu miniatuurne kohev kaisukaru, kes näitab meeleldi oma lukuslikku koeraelu. Boo on nii kuulus, et perenaise abiga on õnnetunud avaldada ka kaks raamatut, kus Boo meeleldi jagab seiku oma elust ja tegemistest. Aga huvilised saavad Boo eluga end kursis hoida ka tema Facebooki ja Instagrami konto vahendusel.