Richard Gray sõnab, et tema šnautser Bailey on tulevase ämma kutsika nii suur fänn, et ta ulub ahastusest, kui tuleb aeg ja yorkie peab koju minema.

Pensionile jäänud politseinik ütleb, et tema 13aastane Bailey proovib absoluutselt kõike peatamaks oma sõpra koju minemast. Ta isegi viib Charlie rihma otsas ümber maja jalutama!

Bailey kiindus oma sõpra mõned kuud tagasi, kui Charlie päästis ta tiigist, kuhu Bailey oli õnnetult kinni jäänud. Bailey on sellest ajast saadik olnud Charlie truu fänn.

Richard, 51, tõdeb, et Bailey teeb oma veidrat jalutuskäigu etendust näitamaks, et 8kuune Charlie ei pea ju ometigi koju minema, kui ta külla on juba kord tulnud.

Richard ütles, et Bailey ja Charlie on täiesti lahutamatud. "Nad näevad üksteist iga nädal. Bailey satub suurde ärevusse, kui ta Charliet näeb. Nad on tõesti nagu parimad sõbrad. Aga kui Charlie peab koju minema ning Bailey näeb, et omanik haarab oma mantli ja liigub vaikselt ukse poole, siis hakkab ta ahastusest ulguma," tõdeb Richard. "Ta käitub nagu Bailey tahaks kõigest väest mulle öelda, et näed, ta ei pea enam kuhugi minema. Ma juba jalutasin temaga!" See on nii armas ja ajab meid kõiki naerma.

Need kaks ei ole alati niivõrd lähedased olnud ja Richard arvab, et koerte sidet tugevdas õnnetus, mil Bailey jäi noorena tiiki kinni. "Paar kuud tagasi, kui me olime mõlema koeraga jalutamas, hüppas Bailey tiiki. Nii kui ta tiiki maandus, jäi ta kivistunult seisma ja ei liikunud enam! Ma ei tea täpselt, mis temaga juhtuda võis, kuid ilmselt oli tal esimest korda vette hüppamisest liigselt ehmunud." arvas Richard. "Yorkie hüppas vette ja läks Bailey juurde ning kohe kui Charlie temani jõudis, lõdvestus Bailey ja nad jalutasid koos veest välja," meenutas Gray.

"Kindlasti avaldas see Baileyle muljet, sest peale seda juhtumit said nad suurteks sõpradeks. Ta muutus lausa pisut obsessiivseks Charlie suhtes. See on isegi natukene naljakas," räägib omanik.

Koerte naeruväärne tegevus on saanud rutiinseks meelelahutuseks Richardile ja tema kihlatule Nicolile igal korral, kui Carole Turner valmistub kojuminekuks.