Paulal ja Janetil on ka kolmas õde Diana Ross. Tema oli edetabelis esimene ja leidis Kassijaama saabudes kohe oma austaja üles. Nende ema Dionne Warwick pidi päris pikka aega ennast tõestama, kuid elab nüüd luksuslikku elu ja annab privaatkontserte oma kodus.

Millegipärast on Paula ja Janet tahaplaanile jäänud. Õigemini on nad justkui ise otsustanud tagaplaanil olla, aga meie proovime neid aeg-ajalt jälle lavale upitada.

Kuulsate lauljate nimedega pesakond võib end pidada väga õnnelikuks. Suvitajad, kes neist kaks suve tagasi Kassijaama teatasid, ei piirdunud ainult teatamisega, vaid olid valmis kassid kinni püüdma, ise kohale tooma ja aitama esmaste kliinikukulude tasumisel. Kõige olulisem on see, et parajasti oli Kassijaamas natuke ruumi ja tõepoolest kogu see plaan sai teoks.

Paulal ja Janetil on jäänud veel viimane samm - leida kodu.

Janet on täiesti klassikaline triibik. Paulast natuke julgem, aga sülesolekule põtkib vastu. Nurrub, kui pai teha, aga kõigepealt kõhiseb. Janet osaleb uudishimulikult ühistes mängudes. Eriti meeldib talle pikem sulepiits ja punane lasertäpp. Janet oskab kratsikal kõhuli olles end rippu lasta ja üritab siis kaugelt käppadega vehkides ja õhus sõudes püüda, mida parajasti püüda on. Janet kurritab ja kommenteerib mängides toimuvat väga palju .

Paula võib rahulikult süles istuda, aga ta on täiesti omamoodi kassipreili. Tal on mamoodi kurvad silmad ja veidi lühem, jõnksuga sabake. Mängima tuleb teda vahel pikalt meelitada, kuigi tujul pole midagi viga. Nii tulebki Paula mängima harva, aga siis jookseb kiiresti ja palju. Ka tema lemmikud on lasertäpp ja pikk sulepiits. Unisest ja ükskõiksest Paulast saab tõeline kiirreageerija, kes viskab saltosid, hüppab kõrgele ja kaugele, püüab osavalt suled kinni ega lase neid enam lahti.

Paula

Mõlema preili hambad vajavad regulaarset puhastust, et vältida tulevikus hammaste eemaldamise operatsioone, aga nad on sellega harjunud ja suuremat draamat ei tee. Väike susin ja solvumine käib muidugi asja juurde, aga see läheb ruttu meelest.

Mõlemad on mänguaegadest ülejäänud ajal üsna rahulikud, eriti Paula, kes võib sageli teiste kasside hoogsad mängud rahumeeli maha magada. Täiesti tavaline on pilt, kus Paula magab rahulikult oma lemmikpesa urus ja keegi kassidest lebab sama pesa ja ühtlasi Paula peal. Isegi konserv ei meelita sellisel juhul Paulat välja.

Nad on uudishimulikud ja käivad uusi mänguasju käpaga katsumas ja patsutamas. Tihti näeme triibulist tandemit koos tegutsemas, aga nad mõlemad klapivad ka kõigi teiste Kassijaama kassidega. Paulal ei ole kindlat soosikut, aga Janetit ja Nuksikut võib tihti näha koos mängimas või kaisus magamas.

Janet

Mõlemal kassil on hea isu, kuid Janet eelistab konservidest pasteete ja mingit tükkidega konservi ta tavaliselt üldse sööma ei hakkagi. Mõlemad on täiesti valmis mõne kassisõbra kodus soolona või duetina esinema. Pikka aega, kuna nad on alles kaks aastat vanad.

Paula ja Janet ootavad fännikirju: info@kassijaam.eu