Bagel on kass, kes sündis ilma silmalaugudeta ja seetõttu ei ole ta võimeline moodustama ka pisaravedelikku, mis tema silmi niisutaks ja puhastaks. Bagel on läbi teinud kolm operatsiooni, kuid ilma silmalaugudeta on Karen sunnitud kassile mitu korda päevas silmatilku panema.

Kass kannab igapäevaselt erilisi päikseprille, mis tema ülitundlikke silmi hästi kaitsevad. See hall perelemmik on tänaseks päikseprillidega ära harjunud ja suhtub sellesse rahumeelselt.

Need kivikestega ehitud päikseprillid aitavad mustuse ja tolmu kassi silmadest eemal hoida. Mustus silmas võib kahjustada tema sarvkesta, mis omakorda võib põhjustada pimedust.

Teatud aja tagant võtab Karen kassil prillid eest, et kass oma silmi puhastaks ja peseks, kuid õues olles hoiab ta neid alati ees. See tõmbab ka palju tähelepanu. Ainulaadsel kassil on Instagrami kontol tuhandeid jälgijaid ja teda tuntakse kui Päikseprilli kass.

48aastane Karen sõnas: "Bagel on kõige armsam, õrnem, lahkem ja rahulikum kass, keda ma eales kohanud olen. "Inimesed, kes meile tänaval vastu tulevad, tahavad teda alati paitada ja sülle võtta. Nad peatuvad ja küsivad päikseprillide kohta." Lisaks silmadele on kassil ka allergiaid ning ta ei ole ise võimeline oma kehatemperatuuri reguleerima. See on põhjuseks, miks Bagelil mõnel fotol ka riided seljas on.

Karen võttis Bageli enda juurde, kui see armas kassipoeg oli vaid kahekuune. Ta loodab, et Bageli populaarsus julgustab inimesi adopteerima ka erivajadustega kasse. 'Kui ma ei oleks Bagelit oma hoole alla võtnud, siis suure tõenäosusega oleks ta erivajaduste tõttu magama pandud. Ma ei suuda ette kujutada, kui Bagelit siin ei oleks."Ta on puudutanud nii paljude inimeste hingi ja aidanud neid rasketel hetkedel.