Olenemata sellest, oli ta siiski siiralt üllatunud kui pilt, mille ta koerast sotsiaalmeedia kanalile postitas üle miljoni jagamise sai. “Ilmselt jäi inimestele foto juures silma tema siidiselt langev karv ja väärikas ilme. See on Tea tavaline pilk,” rääkis Kavanagh.

Peale seda, kui Tea Instagrami sensatsiooniks sai, võttis Kavanaghaga ühendust maailmatuntud koeratoidu bränd Royal Canin, kes palus Tead endale kaanetüdrukuks. Lisaks on Tea osalenud ka teistes reklaamkampaaniates.


“Ka jalutuskäikudel jääb möödujatel pilk koerale peale. Tea teeskleb, et ta ei vaja seda tähelepanu, kuid kindlasti naudib ta seda nagu supermodell ikka. Seda on tema näoilmest näha."

Kui välja arvata mõned juhuslikud modellitööd, siis tegelikult naudib Tea juba oma pensionipõlve, räägib Kavanagh. "Ma jõudsin oma elus punkti, kus näitused ja nendeks koera korda tegemine võttis käest niivõrd palju aega, et pere pidi selle all juba kannatama. Ma tahan, et nemad oleksid siiski minu prioriteet ja koerad tulevad alles peale neid.”

Täna on kahe lapse isa keskendunud Ameerika staffordshire terjeritele, sest selle tõu karva eest hoolitsemine on väga lihtne ja ei võta aega. Luke peres on kaks terjerit. Loomulikult on ka Tea perekonna auliige ning endiselt omaniku armsaim. "Mul on Teaga tõesti väga eriline side ja meil on nii palju ühiseid mälestusi.

Allikas: boredpanda.com