Tavaliselt on kuulsused need, kelle garderoobi sisu meis kadedust tekitab, aga see kass siin, oma kristallidega ehitud kroonide, lilleliste peakatete ja sädelevate aksessuaaridega, on neile tugev konkurent.

Siniste silmadega kahevärviline ragdoll kass on pärit Rootsist. Sel nädalal tegi see tulevikutäht oma debüüdi sotsiaalmeedia kanalitel. Ta esines 30ne sekundilises reklaamis Rootsi firmale Kattbox.

"Kassid on tuntud kui maja peremehed ja see kass viib selle kindlasti järgmisele tasemele. Ta on täielik diiva, kes armastab ülekõige inimese tähelepanu ja hellitusi. Ta teab, et ta näeb kaunis välja ja nii ta ka käitub. Põhimõtteliselt on asjad seatud nii, nagu tema tahab või siis ei ole üldse.

Milline Aurora päev välja näeb? "Ta naudib elu. Põhiliselt ta magab, sööb ja on rõõmsalt avatud hellitustele ja paidele, mida talle lõputus koguses pakutakse,” naersid omanikud.

Emily ja Niklas tõdesid, et Aurora on väga arukas ja armas kass. “Me teeme tihti nalja selle üle, kuidas kass meid, kui tema teenreid näeb, kuid tegelikult on ta väga armastusväärne ja pakub meile vastu sama palju hellust ja armastust nagu üks koer. Kasside puhul ei ole see igapäevane," arvasid omanikud.

Allikas: dailymail.co.uk