Saara on väga armas ja südamlik emane koer, kes ootab oma päriskodu Võru varjupaigas. Ta sobib inimesele, kes soovib endale pigem sõpra, kellele kõik oma rõõmud ja mured ära rääkida. Tundub, et Saara oskab ka südamevalu ravida. Saara on heaks seltsiliseks ja kaaslaseks nii vanemale kui ka nooremale ja energilisemale inimesele.


Saara on küll suurt kasvu, kuid ka väga suure südame ja hella hingega koer. Oma paksu kasuka poolest võib koer elada aasta läbi küll õues, kuid eeldusel, et elupaika ümbritseb korralik aed ja pereliikmed on valmis temaga jalutamas käima ning sellele südametemurdjale hellust ja armastust jagama. Saara tahab omanikuks inimest, kes ootab temalt mõistmist ja kuulamisoskust.

Ta on varjupaika loovutatud steriliseeritud koer. Varjupaika sattus Saara seetõttu, et omanik oli eakas inimene, kel ei olnud enam füüsiliselt võimalik koerale täisväärtuslikku elu pakkuda ning teda pidada.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Pontut aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Valga varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!