Fliss on õrnahingeline tüdruk, kes ootab armastavat kodu Tallinna kodutute loomade varjupaigas. Tallinna hoole alla jõudis ta augustikuu algul, kui ta Pärnust varjupaika tagasi sattus.

Fliss on neljaaastane, rahumeelne ja sõbralik kass, kes sobib suurepäraselt vanemale inimesele. Lapsed ei ole Flissi lemmikud, sest nad on tema, kui rahumeelse ja tasakaaluka kassipreili jaoks pisut ettearvamatud ja lärmakad. Fliss ütleb, kui talle midagi ei meeldi, näiteks ei lase ta end sabast tirida ja muidu kiusata. Vanemale inimesele sobib Fliss ainsaks kassiks ideaalselt. Oma uhke ja karvase kasukaga on see kass väga sobiv loom, kes külma ilma korral sülle ronib ja lahkelt nurrudes kehasoojust jagab.

Fliss on varjupaiga elust juba stressis ning, nii kurb kui see ka poleks, vaikselt lootust kaotamas, kas tema jaoks siin ilmas kedagi õiget ei leidugi. Varjupaigas on palju kasse, kes Flissi pingesse ajavad ning kelle tõttu ta vaikselt nurka poeb ja nukrutsedes elu üle järele mõtleb. Lemmikasjad siin maailmas on Flissi jaoks kassimaiused, oleks neid ainult ometi rohkem! Ehk oled sina see, kes saab Flissile kodusoojust ja uut lootust pakkuda ning teda parimate kassimaiustega kostitada?

Fliss on kiibistatud, steriliseeritud ja saanud kõik vajalikud vaktsiinid.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Flissi aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad SIIT!