♥ Millal toimub? 22. veebruar 2017 kell 19:30

♥ Kus toimub? Forum Cinemas, Coca Cola Plaza

♥ Mis toimub? Lemmikloom.ee ja Kinoveeb.ee kinoürituse muudavad eriliseks Ecomari, NufNuf ja Purina kingitused. Enne saali sisenemist saab tutvuda NufNuf toodetega, lasta endast meeldejääv pilt teha, avastada palju muud huvitavat ja mis kõige tähtsam, uus film “Koera elu mõte” ära vaadata.

♥ Igale osalejale on varuks ka üllatus ja osalejate vahel läheb loosi nii Ecomari põnevaid kinkekarpe kui ka palju stiilsed ja elegantsed NufNuf tooteid sinu lemmikloomale.

♥ Osta üritusele pilet SIIT

NufNuf on Eesti koeratarvete kaubamärk, mis pakub nutikaid ning hea disainiga tooteid arukatele koertele. Nufnuf’i tooted aitavad muuta koera ja tema peremehe elu mugavaks ja turvaliseks. Meie tootearenduse meeskond koosneb andekatest Eesti disaineritest, kirglikest koerainimestest ja paljudest koertest, kelle koostöös sünnivad kõik Nufnuf’i tooted. Kõik tooted läbivad karmi testimise koerte endi poolt enne kui need tootmisesse jõuavad. Pakume eraldi tootesarja Nufnuf Natural all naturaalsetest materjalidest tooteid. 2017.a. tuleme turule kassidele mõeldud tootesarjaga Nufnuf Cats.

Ecomari põhjamaised marjad ning viljad on aeglaselt kuivatatud, täis vitamiine, antioksüdante ning mineraalaineid. Marjasnäkid on pehme tekstuuriga, pakuvad ootamatu maitseelamuse ning on tervislikuks vahepalaks kiirel päeval. Marjasnäkid annavad põhjamaise maitseelamuse paljudes erinevates toitudes: smuutis, salatis, küpsetistes, müslis, maitsestamata jogurtis ja paljudes teistes toitudes. Ecomari marjasnäkid on saadaval nii naturaalselt kui ka kergelt suhkrustatult. Šokolaadisõpradel on võimalus maiustada mitmete viljadega, mis on kaetud belgia šokolaadiga.

Kohtume kinos juba kolmapäeval!