Jay-Z oli väga vana ja haige varjupaigakoer ning sealsed töötajad arvasid, et sel õnnetul koeral ei ole elujõudu enam kauaks jäänud. Ühel päeval aga kohtus see koer Heather Hayesiga, kes muutis tema elu igaveseks.

“Varjupaiga personal mõtles pikalt, kas koera on võimalik üldse uude koju lubada, sest tema tervis oli niivõrd halb,” rääkis Heather. “Laske ma võtan ta täna ööseks koju ja kui me otsustame, et tal ei ole enam ellu jäämiseks jõudu ja tema elukvaliteet on olematu, siis peame tal minna laskma, kuid ma tahan, et ta oleks kodus, kui see juhtub. Vähemalt saab ta 24 tundi õnne ja armastust tunda,” veenis Heather varjupaiga töötajaid ning viis eaka looma koju.

Sellest päevast on tänaseks möödas uskumatud 4 aastat. See väeti koerake elas üle nii järgneva kui ka ülejärgmise päeva ja armastus äratas Jay-Z tasapisi uuesti elule.

Heather sõnas: “Jay-Z õpetas mind hindama ja austama eakaid loomi, kes vajavad armastust ja lähedust oma viimastel aastatel rohkem, kui kunagi varem. Nii, nagu inimesedki.”

Allikas: boredpanda.com