Torumehed Carlos Carillo ja tema kolleeg olid parasjagu taas tööle sõitmas, kui silmasid maha jäetud külatee serval midagi kahtlast. “Me ei saanud algul arugi, et tegu on koeraga,” rääkis Carrillo ja lisas, et nad otsustasid tagurdada ning asja lähemalt uurida. “Me sõitsime tagasi ja siis märkasimegi teda. Koera suu oli kinni teibitud ja ta oli kinni seotud. Ilmselgelt oli ta sinna surema jäetud," meenutab päästja juhtunut.

Carillo ja tema sõber päästsid koera kiiruga köidikutest vabaks. "Tema seisund tundus olevat enam-vähem hea," sõnas Carrillo. “Ta oli väga sõbralik ja avatud. Ilmselt oli ta seal kinni olnud umbkaudu päeva.”

Torumehed tõstsid koera autosse ja viisid ta Peeweesi loomade varjupaika. See oli lähim varjupaik, kus ühtegi looma magama ei panda ja kõik leiavad endale hooliva kodu. “Vaata seda nägu!” kirjutas Carrillo sellest, kui õnnelik see koer tol hetkel tundus. “Ta teadis, et ta on päästetud!" Selgus, et koer oli hea tervise juures olenemata sellest, et tal oli südameuss. Sellele määrati ka kohene ravi. “Tema saba ei peatu hetkekski,” rääkis Peeweesi varjupaiga pressiesindaja. “Ta on meie kullapai.”

Isikut, kes koera surema jättis ei leitud, kuid tänu torumeestele sai koerake elule uue võimaluse. Kõik mida ta nüüd vajab on vaid uus ja armastav kodu.

Allikas: boredpanda.com