Hallike sai uue pererahva juures endale rõõmsa ja uue nime - Pallike.

Hoiukodul, kes Pallikese eest juba 6,5 nädalat hoolitsenud on, on koera seisundi kohta jagada vaid rõõmusõnumeid. Pallikesel oli küll raske algus, kuid täna on olukord palju roosilisem. Oluline muutus koera seisundis toimus hoiukodu sõnul neljandal nädalal. Pallike hakkas ise sööma ja tänu kaotatud kaalule ka iseseisvalt ümbrust avastama. Muutust oli märgata ka suhtumises inimestesse, kirjutab Karme Reiljan Facebookis.

Tänaseks on Pallike inimestega harjunud. Ta suhtub inimestesse kui sõpradesse. Pallikesest on saanud uudishimulik ja pailembeline perelemmik. Koer magab peremehe voodi kõrval ja ei jäta teda oma toimetustes hetkekski üksinda.

Pallike uudistab palju ringi. Karme sõnul on tema liikumine on märgatavalt kergem ja ta liigub juba tunduvalt rohkem. "Nagu ikka elus, üks asi soodustab teist, kaal kaob, liigub rohkem, isu tekib. Meie suureks rõõmuks ei ole teda hetkel kollitamas üksi suur tervisemure," kirjutab Pallikese eest hoolitsev Karme.

Tulles oli Pallike tohutult ülekaaluline ja kaalus lausa 60,5kg. Tänaseks on sellest saanud umbkaudu vaid 49 kilogrammi. Pallike kosub ja taastub.