Kassid ei saa omavahel hästi läbi ning teine kass ei suuda Hissuga tähelepanu jagada, mistõttu otsib kasside turvakodu õrnahingelisele Hissule kiiresti päriskodu, et see sõbralik ja vahva kassitirts saaks ilma teist kassi kartmata paisid nautida ja pererahvaga oma ülevoolavat hellust ja armastust jagada.

MTÜ Kasside Turvakodu kirjutab Hissust:

1. juunil, lastekaitsepäeval, vajasid meie abi kaks väikest kassihinge, kes olid oma perenaisest ilma jäänud ning loomakliinikusse toodud. Kliinik võttis meiega kiiresti ühendust lootuses, et saame anda ülisõbralikele ja anuvate silmadega nurrikutele teise võimaluse. Kuidas oleksimegi saanud keelduda? Igaüks väärib uut võimalust! Kiiresti asusime armsatele kassitirtsudele hoiukodu otsima ning tänaseks ootavad nad ühises hoiukodus oma päriskodusid.

Nüüdseks on aga ka selgunud, et kassikesed, kes elasid oma päriskodus erinevates tubades, olid eraldatud põhjusega - nurrikud ei saa omavahel läbi. Teine kassitirts käib alatasa Hissut kiusamas ning on väga armukade, kui perenaise tähelepanu Hissuga jagada tuleb. Nüüd loodame veelkord teie abile - kas meil õnnestub üheskoos kiiresti Hissule päriskodu leida, et kassike ei peaks paisid vastuvõttes kartma sellele järgnevat teise kiisu pahameelt?


Hissu on sügava silmavaatega armas kassipreili, kes jumaldab paisid ja tähelepanu. Ta armastab päeval aknalaual päikesevanne võtta ning õhtuti inimese kaissu voodisse pikali heita - seal võib ta magada liikumatult ja nurrudes kuni hommikuni. Hissu armastab ka väga veega mängida ning tema lapselik ja lustlik süda on valmis tingimusteta armastuseks.


Kas saame üheskoos Hissut aidata?

Hissu ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kui Sul pole võimalust kodu pakkuda, siis Hissu palub seda postitust jagada, et kiiremini oma pere leida!