Omanikud hülgasid kassipoja lausa 20 aastat tagasi ja terve selle aja vältel kasvas ja elas kass korrusmaja keldris. Teda käidi söötmas, kuid ei leidunud inimest, kel oleks olnud südant ja viitsimist kassile midagi enamat pakkuda. Kassil oli kõht täis ja kõik, mida ta vaid soovis oli inimese tähelepanu ja armastus. Ta igatses läheduse ja hoole järele.

Keegi ei soovinud talle kodu pakkuda, kuni majja kolis inimene, kes otsustas sellele olukorrale lõpu teha ja viis eaka kassi kõigepealt arstile. Parem hilja kui mitte kunagi.

Kass sai nimeks Granny ja ta kolis uude koju. Veterinaarid kinnitasid kassi vanuse ning avastasid ülevaatuse käigus ka kasvaja, mis tuleb tulevikus eemaldada. Grannyt kimbutavad ka teised terviseprobleemid, kuid veterinaari poolt määratud ravi tulemusel saab ta terveks.

Esimese öö uues kodus veetis Granny vannitoa põrandal. Ta kartis ja oli ärev, kuid järmisel päeval tuli ta hommikust sööma ning kohanes uue kodu ja olukorraga kiiresti. Granny hindab tähelepanu, mida talle uues kodus pakutakse. Ta on tänulik, et leidis endale oma inimese ja kodu.

Vaata videot SIIT.