Sue Markham ja tema mees otsustasid adopteerida kutsika. Ühel päeval tõi naine kohalikust varjupaigast koera koju ja sõnas mehele, et tegemist on väikese Jack Russeli terjeri kutsikaga, sest mees ei soovinud perre suurekasvulist koera.

Mees jäi naist uskuma ja tervitas uut lemmiklooma´perekonda. Kutsikas sai nimeks Yogi.

Möödusid nädalad ning kutsikas kasvas jõudsalt. Selgus, et väikesest Jack Russeli terjerist on asi väga kaugel ja Yogist sirgus tegelikult hiiglaslikku kasvu Saksa dogi!

Nüüd, 9 aastat hiljem on Yogi täiskasvanud. Ta on täie tervise juures ja naudib perekonna juures oma vanduspõlve. Sue abikaasa Robert Markham oli küll šokeeritud, kui ta tõele jälile jõudis, kuid sellest hoolimata armastab ta pere lemmiklooma kogu oma südamest. Ta ei olnud Sue peale isegi pahane, et ta hiiglasliku dogi väikese Jack Russeli terjeri pähe määris.

Isase dogi turjakõrgus on vähemalt 80cm ja tagakäppadel seistes on ta sama pikk kui NBA korvpalliliiga korvpallurid. Yogi kaalub täna üle 90 kilogrammi. Juba viiekuusena oli märgata, et Yogi oli suurem kui ükski Jack Russeli terjer. Tema hiiglasliku kasvu tõttu on omanikud külmade talveilmadega koera soojas hoidmiseks sunnitud hobustele mõeldud tekki kasutama. Ükski spetsiaalselt koertele mõeldud jope Yogile selga ei mahtu. Hobustele mõeldud tekk istub Yogile justkui valatult!

Olenemata oma kasvust on Yogi väga sõbralik ja mänguhimuline koer. Ta on avatud suhtleja ning sai sõbraks isegi naabruskonnas elava kassi Toffeega. Toffee käib sageli Yogil külas ning neid võib koos diivanil laisklemas näha.

Niivõrd suurekasvulise koera ülalpidamisega kaasnevad aga paratamatult ka suuremad rahalised väljaminekud, millega kindlasti enne koera võtmist arvestada tuleb.

Allikas: weloveanimals.me