Loe Whiskey õnnetust loost lähemalt SIIT.

MTÜ Loomade Hoiupaiga juhataja teatas rõõmuga, et koer on jõudsalt paranemas. Whiskey taastub läbielatust uues kodus ning naudib armastust ja hoolt, mis talle pakutakse. Väikene toy terjer sööb ja joob iseseisvalt ja elab hästi. Juba kaks päeva peale operatsiooni hakkas koer tasapisi iseseisvalt jooma ja sööma ning on sellest ajast saadik kaalus stabiilselt juurde võtnud. Uus omanik on koera edusammude üle siiralt õnnelik ning rahul.

Whiskey tunneb end hästi ja muutub igapäevaga aina enesekindlamaks. Olenemata läbielatust, on ta tänaseks krapsakas ja usin. Ta haugub, jookseb rõõmsalt ringi ja ka mängulusti jagub igasse päeva. Koer saab mitu korda päevas jalutada.

Peale operatsiooni käis Whiskey terve nädala igapäevaselt kliinikus kontrollis ja süstimas. Tänaseks on edusammud märgatavad ja omanik on koera olukorra üle õnnelik. Hetkel on Whiskey veel arstide järelvalve all ning umbkaudu kuu aja pärast seisab tal ees uus röntgenpilt, et vaadata, kuidas on lõualuu paranenud. Samuti tuleb otsustada see, millal ja kuidas eemaldatakse lõualuud fikseeriv ja toetav konstruktsioon.

MTÜ Loomade Hoiupaik tänab südamest kõiki annetajaid. Annetustest saadud raha on läinud Whiskey ravikulude katmiseks.