Õnneks leidus üks kange naine, kes otsustas koera kätte saada, on ju talvekülmad kohale jõudnud ja koer nägi vana ning kurnatud välja.
Hüüdmise peale koer küll peatus korraks, kuid jooksis kohe edasi. Võibolla teadis see eakas, näljast nõrk loom, et kui ta lamama jääb, siis ta enam ei tõuse? Igatahes helistas Kristel politseile ning palus kohest abi, asudes ise samal ajal autoga looma jälitama. Politsei korrapidaja võttis ühendust Viljandi varjupaigaga ning kui juhataja Siiri kohale jõudis, olid Kristel ja koer juba mitu kilomeetrit edasi liikunud.

Lõhnav konserv aitas Siiril koeraga hetkega sõbrasuhted luua ning koer sai varjupaika sooja.Täna käidi kliinikus. Koera pea on üleni suur mädanev haav, kannatada on saanud ka kõrvad. Haavade puhastamine nõudis narkoosi. Loomaarstid arvavad, et need on puremishaavad.

Nüüd on haavad puhastatud ning koer saab ravi. Varjupaiga töötajate jaoks on mõneti uskumatu, kui leebe, väärikas ja rahulik see suur loom vaatamata oma olukorrale on.

Tegemist on eaka koeraga, vanust umbes 8 aastat. See kaheksa aastat kellegi parim sõber olnud loom on nüüd üksi ja varjupaigas. Võibolla tema inimesed otsivad teda, võibolla on juba lootuse kaotanud, sest kaalulanguse järgi võib arvata, et tegemist on juba pikalt kodust jooksus olnud loomaga. Varjupaigas sai koer nimeks Hanno.

Selle paljukannatanud koera ravi saab toetada järgmiselt:

Helista Telia annetusliinile 9007000, kõne hind 5€ või anneta endale sobiv summa Varjupaikade MTÜ arveldusarvele number EE561010220068203017