4. märtsil läks Pirital kaduma vaid 8 kuu vanune väikene kutsikas. Tänaseks on segavereline koer omapäi uidanud juba üle kahe nädala. Koera omanikud on murest murtud ja otsivad lemmiklooma igapäevaselt. Ka vabatahtlikud on otsingutel kaasa löönud, kuid senini tulutult.

Pirita, Mähe, Muuga ja Viimsi kandis liikuvatel koeraomanikel ja loomasõpradel palutakse silmad lahti hoida. Omanikud on südamest tänulikud igasuguse info eest, mis koera leidmisel kaasa aidata võiks. Viimati nähti koerakest 12. märtsil Mõrru tänaval, kuid alates sellest päevast ei ole kutsika kohta enam mingit infot tulnud. Koer on kiibistatud ja reageerib nimele Mona.

Vaid 8 kuu vanune Valgevenest pärit segavereline kutsikas on stressis ja arglik. Ta on juhtunust šokeeritud ning ei lase inimesi ligi. Kahe nädala jooksul võib see väikene koer olla kodukandist juba kaugemale liikunud, mistõttu tasub nii Pirita, Mähe, Muuga ja Viimsi kandis elaval rahval silmad lahti hoida. Koerake reageerib nimele Mona.

Mona on kiibistatud ja leidjat ootab 200 euro suurune vaevatasu!

Pererahvas on igasuguse info eest südamest tänulik ning koera märgates palutakse ühendust võtta kas Eestimaa Loomakaitse Liidu telefonil 56865954 või perenaise telefonil 5658865. Kõik, kes tahavad otsingutel kaasa lüüa võivad ühendust võtta telefoninumbril 56865954.

Aitame kaduma läinud Mona koju tagasi!