Royal on 14-aastane koer, kes paraku otsib uut kodu ja vajab seda juba esmaspäevast. Kahjuks on koera omanikud sunnitud oma armastatud lemmikloomast loobuma ja seetõttu otsime Royalile uut kodu. Koer on väga sõbralik ja südamlik perelemmik, kes on õues elamisega harjunud. Ta on sotsialiseeritud ja saab suure tõenäosusega läbi nii koerte kui ka kassidega. Royali peres on ka varem kasse olnud.

Üks kiiks sellel laikalaadsel koeral siiski on, nimelt ei meeldi talle üksinda tuppa jääda. Seetõttu sobib Royalile koduse eluviisiga perekond või kodu, kus ta õues vabalt ringi uudistada saab. Ta on leplik koer, kes igatseb rahumeelse vanaduspõlve järele. Väärikas vanuses Royali ühele silmale hakkab küll vaikselt kae tekkima, kuid see teda ei heiduta!

Kui sinu südames ja kodus on ruumi eakale koerale, anna endast teada telefonil 56630754. Royal on vähenõudlik koer, kes pakub seltsi igale loomasõbrale ja on tänulik iga pai eest, mis talle kingitakse.

"Asjad on nii kaugel, et otsime perega oma vanemate koerale Neegusele hoiu- või päriskodu, kus ta saaks oma elupäevade lõpuni rahulikult lilli nuusutada, mõnusalt peesitada, head ja paremat nosida ja lihtsalt vanamehelikku rahu nautida," kirjutab murelik perekond.

2006. aasta jaanuarikuus sündinud isane segavereline koer otsib uut kodu. Omanike sõnul on tegemist eesti hagija ja spanjelilaadse suure koeraga, kes kaalub umbkaudu 25 kilogrammi.

Neegus on 12-aastane terve koer, kes on harjunud rahuliku eluga. Ta on seni elanud Pärnumaal maakohas, kus ta on enamasti kolm korda päevas õues käinud, kuid üldjuhul siiski tubase elustiiliga harjunud. Omanikud toonitavad, et tegemist ei ole õue- või ketikoeraga. Neegus on harjunud hellitatud lemmiklooma eluga ja naudib ka diivanil magamist, kuid eks uues kohas peab ta lähtuma seal kehtivatest reeglitest.

Omanikud käivad koeraga eelnevalt ka arsti juures ning uude koju saab koeraga kaasa kõik vajaliku (pesa, rihmad, toidu jms). Iseloomu poolest on Neegus rahulik, kuid ei sobi perre, kus on kassid. Ka koerte suhtes on Neegus valiv. Osad neljajalgsed võtab ta omaks, kuid on ka neid, keda ta oma kõrvale ei soovi. Kahjuks on asjaga väga kiire, sest Neeguse omanikud on eakad ning ei ole võimelised enam koera eest hoolitsema.

Kui sinu südames ja kodus on ruumi just Neegusele, anna endast teada telefonil 56624276 või küsi lisa meiliaadressil katrin.grunthal@gmail.com.